Πώς... μπλέχτηκε το ελληνικό Survivor με το πριγκιπικό ζευγάρι

H χτεσινή συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ δεν έγινε viral μόνο στις ΗΠΑ και το Λονδίνο… Οι αποκαλύψεις έκαναν και το ελληνικό κοινό να ενδιαφερθεί με αποτέλεσμα… κάπου εκεί να μπλεχτεί και το ελληνικό Survivor.

Αυτό συνέβη καθώς ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους παίκτες του φετινού Survivor, ο James Καφετζής, είναι διοργανωτής boat parties.

Ο 24χρονος διοργανωτής Boat Party που δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία, έχει δηλώσει ότι πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα.

Ο James, χάρη στα κόκκινα μαλλιά του και στα μούσια του έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως ο πρίγκιπας Χάρι του Survivor και έχουν δημιουργηθεί πολλά memes λόγω αυτή της ομοιότητας. Τα πιο πρόσφατα, ωστόσο, είναι μακράν και τα πιο πετυχημένα.

Υπήρξε μάλιστα ένα meme που έγινε viral και αφορούσε στο ζεύγος Χάρι και Μαρκλ και στον εγχώριο James και την Άννα Μαρία Βέλλη. Η σύγκριση ήταν ανάμεσα στο πώς ήταν οι Sussexes στη συνέντευξη και στο πώς τους έβλεπε η βασίλισσα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις