Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Πώς πέρασαν οι νεόνυμφοι την πρώτη τους ημέρα – Το after wedding brunch
Το ζευγάρι θέλησε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους. Οι νέες φωτογραφίες με τα παρανυφάκια
Λίγες ώρες μετά τη γαμήλια δεξίωση και συγκεκριμένα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη υποδέχτηκαν τους 45 καλεσμένους τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη για brunch.
Πλάνα από τον χώρο προβλήθηκαν στον αέρα των “Weekenders”, στον ΑΝΤ1 με τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα να αποκαλύπτει όλα όσα γεύτηκαν οι νεόνυμφοι αλλά και οι καλεσμένοι τους.
Αναλυτικά το γαμήλιο brunch περιελάμβανε:
• Caesar salad με χειροποίητα κρουτόν και τυρί Σαν Μιχάλη
• Παραδοσιακή τυρόπιτα με φέτα Καλαβρύτων
• Σπανακόπιτα
• Παστουρμαδόπιτα
• Burger με μοσχαρίσιο κιμά, παστράμι και καπνιστό τυρί Μετσοβόνε
• Veggie burger με κινόα, λαχανικά και μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης
• Καγιανάς με ψητή ντομάτα και σύγκλινο Μάνης
• Scrambled eggs
• Αυγά ποσέ με προσούτα Ευρυτανίας ή καπνιστό σολωμό
• Creme brulee με μπισκότο κανέλας αρωματισμένο με θυμάρι και αλμυρή καραμέλα
• Pancakes με sauce μελιού
• Γαλλική σαμπάνια και
• Bloody Mary
Η Χρυσή Βαρδινογιάννη φορούσε φόρεμα μπεζ καφέ σε γήινους τόνους ενώ ο Νικόλαος επέλεξε λευκό πουκάμισο και λευκά sneakers.
Στο μεταξύ στην ιστοσελίδα της πρώην βασιλικής οικογένειας δημοσιεύτηκαν οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του Νικόλαου Ντε Γκρες με την Χρυσή Βαρδινογιάννη
Σε αυτές βλέπουμε και εικόνες από το εσωτερικό του ναού, όπου τελέστηκε ο γάμος. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί βέβαια η φωτογραφία, που έχει σε πρώτο πλάνο τα παρανυφάκια. Τα κορίτσια φορούν ασορτί φορέματα, με λευκά καλσόν και στεφάνια στα μαλλιά. Ανάμεσα στα παρανυφάκια είναι και η κορούλα της Χρυσής Βαρδινογιάννη, Κάρεν- Αγάπη.
Παράλληλα με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν η ανακοίνωση για το γάμο ανέφερε:
Ανακοίνωση τέλεσης του θρησκευτικού γάμου του Νικόλαου Ντε Γκρες με την Χρυσή Βαρδινογιάννη
«Σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, 2025 και ώρα 18:00 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά ο γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες με την Χρυσή Βαρδινογιάννη , χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου, Αμφιλόχιου, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν, μεταξύ άλλων, τα αδέλφια του γαμπρού Παύλος, Αλεξία και Θεοδώρα και ο ανιψιός του Κωνσταντίνος-Αλέξιος».
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Βίσση: Η εντυπωσιακή είσοδος από ψηλά που ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ – Βίντεο
- Κλέλια Ανδριολάτου: Φωτογραφίες &βίντεο από το ταξίδι της στο Μιλάνο
- Δανάη Μπάρκα: Ξέχασε να δηλώσει τον γάμο της στο ληξιαρχείο – «Πάμε να πληρώσουμε το πρόστιμό μας» (βίντεο)
- Περισσότεροι από 700.000 πιστοί παρέστησαν στην υπαίθρια λειτουργία του Πάπα στο Παρίσι – Επόμενος σταθμός η Λούρδη (βίντεο)
- Ουρές στο ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση: Βίντεο από την προσέλευση του κόσμου
- MEGA – «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Ο έρωτας ανάμεσα στον Μανούσο και τη Μαρκέλλα δεν μπορεί πια να κρυφτεί – Δευτέρα 28 με Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου – Τρέϊλερ
- Έκρηξη στην Πλάκα: Αυτοί είναι οι Αμερικανοί τουρίστες που σκοτώθηκαν – Νιόπαντρο ζευγάρι το ένα , περίμενε το πρώτο του παιδί το άλλο
- Στάθης Μαντζώρος: Έκκληση για βοήθεια από τη σύζυγο του – «Πρέπει να πάει άμεσα σε κέντρο αποκατάστασης, το κόστος είναι 10.000 ευρώ τον μήνα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook