O ηθοποιός υποστήριξε πως οι καταγγέλλοντες καλώς προέβησαν σε αποκαλύψεις, ωστόσο διαχώρισε τις περιπτώσεις εκείνες, στις οποίες οι θιγόμενοι είχαν την επιλογή να φύγουν και δεν το έκαναν.

Στην κάμερα του Love It μίλησε ο Μέμος Μπεγνής για τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης.

«Αυτά συμβαίνουν παντού. Ακούμε κάθε τόσο είτε περιστατικά σεξουαλικής βίας είτε λεκτικής και σωματικής βίας. Τα κορίτσια και τα αγόρια καλά έκαναν και το είπαν γιατί πρέπει να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές, αλλά δεν συμφωνώ με την «τσίχλα» που έχει γίνει όλο αυτό. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας «α, με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε». Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Στη συνέχεια, εξιστόρησε περιστατικά που έχουν συμβεί στον ίδιο, επισημαίνοντας πως αν και σε νεαρή ηλικία, βρήκε τη δύναμη να αποχωρήσει από δυσάρεστες καταστάσεις:

«Μου έχει συμβεί μια φορά στη δουλειά μου ο σκηνοθέτης να φωνάζει, να βρίζει, να σε μειώνει και έφυγα. Όχι τώρα που με ξέρει ο κόσμος και έχω τις γνωριμίες μου, αλλά στις αρχές της πορείας μου. Τότε που είχα ανάγκη την φήμη και τα χρήματα. Δεν λέω για βαριά περιστατικά, αλλά το να σε μειώσει ή να χτυπήσει κάποιος. Φύγε και μη σκέφτεσαι κυρώσεις.»

Τέλος, επισήμανε πως οι μεμονωμένες συμπεριφορές θεατρανθρώπων δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν συλλήβδην τον χώρο:

«Σε όλους τους χώρους ακούγονται ποιοι είναι οι καλοί κι οι κακοί. Έχω αποφύγει τέτοιες συνεργασίες. Αυτές οι συμπεριφορές είναι χαρακτηριστικά ανθρώπων, όχι χώρων. Δεν είναι το θέατρο άνδρο ακολασίας. Είμαι 22 χρόνια στον χώρο και είχα την τύχη να δουλέψω με καλλιτέχνες με Κ και υπέροχους ανθρώπους. Ποτέ δεν μου συνέβη κάτι τέτοιο.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook