Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα, ένιωσα απόρριψη» (βίντεο)
«Μου αρέσει που έχω κάνει έναν γάμο σε μικρή ηλικία, που άλλες κοπέλες δεν έχουν κάνει.”, είπε
Καλεσμένη στην κουζίνα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το νέο βίντεο στο youtube ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Η γνωστή influencer και performer μίλησε για τις αλλαγές στην ζωή της, ενώ απάντησε για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο με τον οποίο είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από χρόνια κοινής πορείας.
Για το θέμα της μητρότητας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξομολογήθηκε: «Μου έχει βγει το ένστικτο να κάνω παιδιά, έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων, αλλά ιδανικά θα ήθελα να τα κάνω με φυσιολογικό τρόπο»
«Από τα λάθη που έχω κάνει, είμαι εδώ που είμαι και έχω φτάσει εδώ σήμερα», τόνισε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
«Εννοείται ότι έχω νιώσει απόρριψη από άνδρα και μου τσάκισε τον εγωισμό, έπεσα στα πατώματα. Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να πέφτω για μεγάλο διάστημα, είμαι πολύ εγωίστρια, πολύ αντιδραστική σαν άνθρωπος και μετά το πήγα τέρμα. Από το ένα άκρο πήγα στο άλλο. Δεν έχει μέτρο. Εκεί που είμαι κάτω, με βλέπεις στο άλλο άκρο, πάνω.
Ο γάμος και ο χωρισμός από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο
Σε άλλο σημείο του βίντεο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τον γάμο της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο αλλά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό.
«Μου αρέσει που έχω κάνει έναν γάμο σε μικρή ηλικία, που άλλες κοπέλες δεν έχουν κάνει. Νιώθω έτοιμη πλέον. Νιώθω σε κάποια πράγματα ότι ξέρω τη ζωή ήδη».
«Ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Εγώ τον γνώρισα όταν ήμουν 21 και χωρίσαμε στα 28. Μια γυναίκα μέσα σε αυτά τα χρόνια πριν τα 30 αλλάζει. Εκεί στα 27-28 που οδεύεις να γίνεις γυναίκα, εγώ ένιωθα ότι άλλαζα μέσα σε αυτή την σχέση. Ο Αριστομένης ήταν πλέον άνδρας. Δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Όταν αλλάζεις, σιγά σιγά αλλάζουν και τα πράγματα στο μυαλό σου και αυτά που θέλεις», απάντησε για το διαζύγιό της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Για τις σχέσεις της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της η ίδια τόνισε: «Η αγάπη υπάρχει πολλή και αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου καλεσμένη στην Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Φαίη Σκορδά αγκαλιά με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη στο πάρτι του γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου – Φωτογραφίες
- Λιβαδειά: Συγκλονίζει η περιγραφή του συζύγου της 35χρονης που πέθανε μετά την γέννα – Οι 16 εφιαλτικές ώρες και η υπόσχεση για δικαίωση
- Ανελκυστήρες: Λήγει αύριο η προθεσμία απογραφής – Πρόστιμα έως 5000 ευρώ για όσους δεν συμμορφωθούν -– 10 ερωταπαντήσεις
- Επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Πληρωμές μέχρι 30 Ιουνίου σε 1 εκατ. οικογένειες – Δικαιούχοι και προϋποθέσεις
- Φωτιά στην Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη γυναίκα να πηδάει στο κενό για να γλιτώσει από τις φλόγες – “Πήδα θα σε πιάσουμε”, φώναζε ο κόσμος
- Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Ταξίδι στη Βενετία – «Ήταν ένα όνειρο ζωής που βγήκε αληθινό» (εικόνες&βίντεο)
- Εύβοια: Ρασοφόρος που παριστάνει τον μοναχό έκανε εξορκισμό σε λαγοκέφαλο και προέτρεψε 12χρονη να τον πιάσει
- «Βήμα-βήμα προς το σπίτι»: Νέο εντυπωσιακό βίντεο του Παναθηναϊκού από τα έργα για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook