Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Κοινή απόδραση για το ζευγάρι – Το νησί που επέλεξαν
Οι αναρτήσεις από το ίδιο μέρος «πρόδωσαν» το κοινό ταξίδι
Μια νέα κοινή απόδραση πραγματοποίησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά.
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και η ραδιοφωνική παραγωγός, οι οποίοι κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ταξίδεψαν σε έναν αγαπημένο τους προορισμό, που δεν είναι άλλος από την Τήνο.
Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο η Μαρία Αντωνά κοινοποίησαν από ένα Instagram story από την βραδινή τους επίσκεψη στην Παναγιά της Τήνου και αποκάλυψαν την κοινή εξόρμηση που έκαναν στο νησί των Κυκλάδων.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Τήνος αποτελεί ένα μέρος που ο Γιώργος Λιάγκας αγαπά ιδιαίτερα και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε στο νησί το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων κοινών καλοκαιρινών διακοπών του.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Της είπα Θεοδώρα μου, να μην πας –«Εσύ μάνα, μην ανησυχείς…», συγκλονίζει η μητέρα της ορειβάτισσας που πέθανε στα Βαρδούσια (βίντεο)
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τράμπ – Ζελένσκι – Αναμένονται δηλώσεις από τους δύο ηγέτες – Δείτε Live
- Μαίρη Συνατσάκη: Ο απολογισμός για τα 41α γενέθλιά της – « Aφού εγώ είμαι το πρόβλημα, εγώ είμαι και η λύση»
- Αντρέας Γεωργίου: H τρυφερή φωτογραφία με την 4 μηνών κόρη του
- «Είχα μια καλή και παραγωγική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν», λέει ο Τράμπ λίγο πριν συναντηθεί με τον Ζελένσκι
- Θυελλώδεις άνεμοι σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη – Ξεπέρασαν τα 100 χλμ την ώρα οι ριπές – Δεκάδες κλήσεις για πτώσεις δέντρων
- Σώτης Βολάνης: Μπορεί να μου έφυγαν και 600.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το μετανιώνω (βίντεο)
- Σίσσυ Χρηστίδου: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Κουρσεβέλ με τους γιους της – Φωτογραφίες & βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook