Κατερίνα Καινούργιου: «Αν με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδιά, κι έχω την οικονομική δυνατότητα, θα καθόμουν σπίτι»
Ο ρόλος της νοικοκυράς είναι πολύ σημαντικός, είπε
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την Super Κατερίνα τα όσα έγιναν μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και της Αντελίνας Βαρθακούρη.
Η παρουσιάστρια του Alpha εξομολογήθηκε πως αν είχε την οικονομική δυνατότητα και έκανε παιδιά θα επέλεγε και εκείνη να καθίσει σπίτι για να τα μεγαλώσει.
«Εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν είμαι ακόμη μητέρα. Η οικογένεια μου δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να καθίσω, οπότε έπρεπε να δουλεύω. Αν με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδιά – μακάρι Θεέ μου – κι έχω την οικονομική δυνατότητα, θα καθόμουν σπίτι, νοικοκυρά και θα τα μεγάλωνα τέλεια. Αυτός είναι και για εμένα ένας πολύ σημαντικός ρόλος. Δεν διαφωνώ με την Αντελίνα, είναι δικαίωμα και ανάλογα με το κουμάντο και την τσέπη του καθενός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.
Λίγο μετά τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω νοικοκυρά, γιατί πραγματικά τις θαυμάζω. Έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που και δούλευε και ήταν καταπληκτική νοικοκυρά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κρήτη: Στη φυλακή o δολοφόνος του 21χρονου Νικήτα και η σύζυγος του – Εν κρυπτώ και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι απολογίες τους.
- Δημοσκοπήσεις Pulse & MRB: Προβάδισμα της ΝΔ με διπλάσια ποσοστά , στάσιμο το ΠΑΣΟΚ, τι απαντούν οι πολίτες για Τσίπρα και Καρυστιανού
- Κλέλια Ανδριολάτου – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αγκαλιά στα γυρίσματα του Maestro – Φωτογραφίες
- Ο Χρήστος Μάστορας δεν κρύβει τον έρωτα του για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είναι το πιο μυρωδάτο λουλούδι» (βίντεο)
- Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γκιώνης
- Αιχμές Γεωργιάδη για Δένδια: «Κάποιοι θα πάνε και στη Σελήνη για να μη μιλήσουν» – “Αμφισβητείται ο ρόλος του βουλευτή από μια ‘ακτιβίστρια’ εισαγγελέα” είπε ο Βορίδης – «Κάποιοι δεν ιδρώνουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την φανέλα», η παρατήρηση Μητσοτάκη
- Κορυφαία ευρωπαϊκή διάκριση για την Allwyn Hellas και το Pamestoixima.gr στα SBC Awards 2026 – Τιμητική βράβευση για την καμπάνια “King Of Promos” και τη χορηγία της ΜΠΑΜ FC
- Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που σκοτώθηκε ο γιος του Κώστα Παρασύρη και άνοιξε τον «κύκλο αίματος»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook