«Τεμπέληδες είχαμε πολλούς» - «Στρατιωτάκι» του Κοψιδά ο Τριαντάφυλλος

Οικειοθελώς αποχώρησε η Σοφία Μαργαρίτη από το «Survivor», καθώς ο τραυματισμός στο πόδι της δεν επέτρεψε στην 41χρονη να συνεχίσει την πορεία της στο ριάλιτι επιβίωσης. Η αποχώρησή της ανακοινώθηκε πριν από μία εβδομάδα στο συμβούλιο από το Γιώργο Λιανό.

Η Σοφία Μαργαρίτη έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση, μιλώντας το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Love it». Αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και στις σχέσεις της με τους συμπαίκτες της.

Η 41χρονη αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως «τεμπέληδες στην ομάδα είχαμε πολλούς». Συγκεκριμένα μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας πως δεν προσφέρει στην καλύβα, ενώ η μπάλα πήρε και τον Κοψιδά. Σχολίασε ακόμα πως ο Τριαντάφυλλος έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά και πως ο δεύτερος «του δίνει γραμμή».

«Δεν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να ξεπουλήσω τα παιδιά μου», σχολίασε έπειτα η Σοφία Μαργαρίτη, κάνοντας αναφορά και στην Ασημίνα την οποία είπε πως συγχώρεσε «γιατί και αυτή είναι μάνα». Τέλος, υποστήριξε πως «ο James έχει αντίπαλο τώρα τον Σάκη. Ο Σάκης θα γίνει ο νέος James».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σοφίας Μαργαρίτη:

«Δεν το περίμενα να αποχωρήσω. Έγινε την ώρα του αγωνίσματος. Σαφώς με πείραξε. Ήθελα να μείνω παραπάνω. Δεν τιμά τη ούτε τη Μαριάνθη, ούτε και τους συμπαίκτες μου να τη λένε τηλεκατευθυνόμενο. Μερικές φορές πιο δυναμική από μένα.

Τεμπέληδες στην ομάδα είχαμε πολλούς. Ο Τριαντάφυλλος και το Κοψιδάς δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερο. Ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα δεν προσφέρει. Είχε ένα διάστημα που τα πήγε κάπως καλά αγωνιστικά, αλλά ήταν εντελώς τυχαίο θεωρώ. Του αρέσει να ανακατεύει τα πράγματα.

Ο Τριαντάφυλλος έχει στρατηγική. Έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά. Του δίνει γραμμή. Ο Κοψιδάς μιλούσε πολλές φορές υποτιμητικά στον Τριαντάφυλλο και ο Ντάφυ έσκυβε το κεφάλι και δεν έλεγε τίποτα. Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε για την Ανθή πως είναι γυναίκα αράχνη και να την προσέχω.

Δεν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να ξεπουλήσω τα παιδιά μου. Η Ασημίνα μου είχε ζητήσει συγγνώμη όταν δεν έγραφαν οι κάμερες. Τη συγχώρεσα γιατί και αυτή είναι μάνα. Αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα στην κάμερα. Ο James έχει αντίπαλο τώρα τον Σάκη. Ο Σάκης θα γίνει ο νέος James. Τώρα ο James θα έχει θέμα γιατί δε θα μπορέσει να φτάσει στον τελικό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook