Η selfie του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή μέσα στο αεροπλάνο
Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητα
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέλεξαν να κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αφήνοντας πίσω για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί, με τον ηθοποιό να μοιράζεται τη Δευτέρα 24 Μαρτίου ένα στιγμιότυπο από την πτήση τους στο Instagram.
Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός πόζαραν χαμογελαστοί, καθισμένοι δίπλα-δίπλα μέσα στο αεροπλάνο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν στους διαδικτυακούς τους φίλους τον προορισμό του ταξιδιού τους. Και οι δύο αγαπούν τα ταξίδια, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για να οργανώσουν σύντομες ή και μεγαλύτερες αποδράσεις από την Αθήνα, με έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς να είναι η Κρήτη.
Δείτε τη φωτογραφία τους
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολίβια Βασιλόπουλος: Έγινε η μούσα του eco stylist Δημήτρη Γραμματικογιάννη σε μια συγκινητική καμπάνια μόδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (εικόνες)
- Ιωάννα Τούνη για τον σύντροφό της: “Νομίζω μου αξίζει να πάω μια φορά ταξίδι χωρίς να πληρώνω εγώ”
- Eλένη Φουρέϊρα : Φωτογραφίες από το πάρτι του γιού της για τα γενέθλια του
- Έγκυος ξανά η Αλεξάνδρα Νίκα: Το τρυφερό βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γιο τους
- Ένοχος γνωστός ηθοποιός για βιασμό και απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών – Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση με αναστολή μέχρι την έφεση
- Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: Κόρη τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα της ενώ προσπαθούσε να παρκάρει
- «Οι Αθώοι»: Νέο επεισόδιο την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 22:20
- «Sing for Greece 2026»: Η μουσική, ο ρυθμός και όλη η μαγεία της Eurovision είναι στην ΕΡΤ – Τετάρτη 11, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου οι δύο Ημιτελικοί και Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026 ο Μεγάλος Τελικός
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook