Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για τα 15 χρόνια γάμου με την Αντελίνα

Η ανάρτηση του τραγουδιστή για την επέτειο και ο γάμος στην Κωνσταντινούπολη
O Xάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη γιορτάζουν 15 χρόνια γάμου. Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε την αγάπη του για τη σύζυγό του. Μάλιστα, ανέφερε πως γιορτάζουν δύο επετείους, αφού παντρεύτηκαν για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη με πολιτικό γάμο το 2010 και στη συνέχεια, στην Αθήνα το 2013 με θρησκευτικό γάμο.
Αφού δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την ημέρα εκείνη, ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Μόλις παντρευτήκαμε. Απλώς είναι 26 Μαρτίου του 2010. Που σημαίνει πως σήμερα συμπληρώνουμε παντρεμένοι 15 χρόνια. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ανεβάζω φωτογραφίες από τον πρώτο μας γάμο. Κάθε χρόνο άλλες, μέχρι να αποκτήσετε κι εσείς το ίδιο άλμπουμ με εμάς. Επίσης, σήμερα έχω γενέθλια. (Σας ευχαριστώ αν διαβάσετε μέχρι εδώ και μου ευχηθείτε). ΥΓ. Απαραίτητες εξηγήσεις: παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, στην Κωνσταντινούπολη το 2010 και με θρησκευτικό γάμο στην Αθήνα το 2013, όπου παράλληλα βαφτίσαμε και τις δύο κόρες μας. Άρα γιορτάζουμε δύο επετείους. Στην τελευταία φωτογραφία παίζει να είναι η πρώτη (solo) συνέντευξη της γυναίκας μου, (πολύ πριν μιλήσει στο Λιάγκα και αναστατώσει το πανελλήνιο) στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, που το θηρίο ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να μας πετύχει!! Εμείς, εντωμεταξύ, πήγαμε εκεί ακριβώς για να αποφύγουμε κάτι τέτοιο. Και του χρόνου».
Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Τις τελευταίες εβδομάδες το ζευγάρι απασχόλησε τα media με αφορμή τη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη ότι η σύζυγος του δεν σκέφεται να ασχοληθεί με την τηλεόραση γιατί οι κόρες τους την έχουν ανάγκη και μένει στο σπίτι. Μετά τα σχόλια που έγιναν για τη θέση της γυναίκας η Αντελίνα Βαρθακούρη υπερασπίστηκε τον σύζυγό της, λέγοντας πως «δεν είναι τίποτα χωρίς εκείνον», ενώ τόνισε πως «είναι παράσημό της που είναι νοικοκυρά».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook