Klavdia: Απαντά για τον σύντροφό της, Oge και τη διαφορά της ηλικίας τους – “Είμαστε μαζί μόνο 7 μήνες”
“Μπορεί να είμαι 22, αλλά νιώθω και σκέφτομαι σαν να είμαι 30”, είπε
Η Klavdia, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον Πάνο Ζόγκα. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, πρώτη φορά για τη σχέση με τον σύντροφό της, Oge και τη διαφορά της ηλικίας τους.
Υπάρχει βαθμός δυσκολίας στην επικοινωνία;
“Κανένας. Δε με απασχολεί η διαφορά ηλικίας. Νομίζω ότι είμαι από τους ανθρώπους που ψυχολογικά μεγάλωσαν πολύ πιο γρήγορα από τη βιολογική τους ηλικία. Μπορεί να είμαι 22, αλλά νιώθω και σκέφτομαι σαν να είμαι 30. Και αυτό το είχα πάντα. Γι’ αυτό δεν ελκύομαι από συνομήλικούς μου. Και όλες μου οι παρέες είναι μεγαλύτεροι από μένα. Αν αναζητώ πατρική φιγούρα με ρωτάς; Μπορεί. Αλλά γενικά, από τα σχολικά μου χρόνια δεν ταίριαζα με παρέες της ηλικία μου. Δεν μπορούσα να ενσωματωθώ πλήρως. Έψαχνα να βρω άτομα που ήταν πιο ώριμα, πιο συνειδητοποιημένα, που ήξεραν τι θέλουν, που έχουν ένα στόχο. Όπως κι εγώ, από μικρή είχα έναν στόχο και ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω, με μένα, τη φωνή μου, τις δυνατότητές μου” εξομολογήθηκε η Klavdia για τον 35χρονο σύντροφό της.
H ίδια ανέφερε επίσης: “Ποτέ οι γονείς μου δε μου είπαν το παραμικρό για την προσωπική μου ζωή. Υπήρχε εμπιστοσύνη. Και με τις προηγούμενες σχέσεις που είχα. Τον γνώρισαν τον Oge, είδαν ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί κι έως εκεί. Αυτό τους ενδιαφέρει, να είναι καλός άνθρωπος αυτός που είναι δίπλα μου. Και είναι. Δε συγκατοικούμε. Είμαστε μαζί μόνο 7 μήνες. Απλώς μας «πήρε» μια κάμερα και αποφασίσαμε να το δημοσιοποιήσουμε γρήγορα, αν και θέλαμε να το προστατεύσουμε λίγο περισσότερο.
Έχω συγκατοικήσει με παλαιότερη σχέση και ήταν για καλό. Μας έκανε να χωρίσουμε και να κερδίσουμε χρόνο και οι δύο. Αν το τραβάγαμε και αργούσαμε να συγκατοικήσουμε, δε θα καταλαβαίναμε ότι δεν ταιριάζουμε σε μια κοινή ζωή. Και ειρηνικά και με αγάπη αποφασίσαμε να το σταματήσουμε. Και εκεί κατάλαβα πως είναι διαφορετικό να βγαίνεις 4 με 5 χρόνια με έναν άνθρωπο χωρίς να συγκατοικείτε και διαφορετικό να μένετε μαζί. Είναι άλλος άνθρωπος έξω από το σπίτι, και άλλος μέσα στο σπίτι”.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Χρήστος Μάστορας για Αντώνη Ρέμο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους: Αυτή την υπέροχη χρονιά την είχα ανάγκη
- Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του – «Σ΄αγαπώ για πάντα»
- Happy Traveller στο Μπουένος Άιρες – Το Α’ Μέρος, το Σάββατο 2 Μαΐου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Βίκυ Καγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο να διαβάζουν τα παιδιά μας ότι χωρίζουν οι γονείς τους» (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Οι πρώτες εικόνες από τον εντυπωσιακό γάμο τους ( βίντεο)
- «Φως στο Τούνελ»: Η υπόθεση της Ολυμπίας Κηρύκου 30 χρόνια μετά την εξαφάνιση της – Παρασκευή 1η Μαίου στις 23:20
- Προφυλακίστηκε ο 89χρονος πιστολέρο για τις επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Κεραμεικό – Θέλει να αποζημιώσει με 2000 ευρώ καθένα από τα 5 θύματα που τραυμάτισε
- Survivor: Η αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook