Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ως συνήθως, μιλά χωρίς περιστροφές, αυτή τη φορά με αφορμή τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο ξεκίνημα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και να τονίσει στο τηλεοπτικό κοινό, μετά τα χθεσινά επεισόδια βίας στη Νέα Σμύρνη, πως η εκπομπή του δεν μπορεί να ακολουθήσει την επικαιρότητα.

Απευθυνόμενος λοιπόν ενδεχομένως σε παράπονα ή παρατηρήσεις για το ύφος της εκπομπής ενώ γίνονται όλα αυτά τα γεγονότα είπε:

«Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη εκπομπή, δεν μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται σαν να έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά. Δεν συμβαίνει δυστυχώς αυτό, δεν συμβαίνει βασικά καθόλου αυτό. Είναι μια εργασία, την κάνουμε με όση αγάπη μπορούμε. Δεν είμαστε ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Έχουμε άποψη, τη λέμε όπου μπορούμε. Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δεν μπορεί να βλέπει την εκπομπή αυτή τη στιγμή να μην τη δει και αρχίζει να βρίζει μετά. Ας μην την δει καθόλου και όποιος θέλει να διασκεδάσει είμαστε εδώ για αυτόν. Καταλαβαίνω όλη την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook