Εύη Βατίδου: «Με ρωτούσατε πώς βιοπορίζομαι, έφτασε η ώρα και η στιγμή που θέλω να το επικοινωνήσω» (βίντεο)
H ανάρτηση της στο Instagram για πως εξασφαλίζει τον επιούσιο!
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εύη Βατίδου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς βιοπορίζεται και ποια είναι η κύρια πηγή των εσόδων της.
Πιο αναλυτικά, η Εύη Βατίδου μέσα από βίντεο , παρουσίασε το σπίτι 47 τ.μ. στη Γλυφάδα που ενοικιάζει μέσω γνωστής πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Όπως είπε:
«Έφτασε η ώρα και η στιγμή που θέλω να επικοινωνήσω επιτέλους, επειδή κάποιοι με ρωτάγατε και είχε γίνει λίγο viral, πώς βιοπορίζομαι. Εγώ δεν ήθελα να σας πω τότε, δεν υπήρχε και λόγος να σας το πω. Τώρα, όμως, το ξανασκέφτηκα γιατί βλέπω ότι μπορεί να βοηθήσει το δικό μου account στα social media ώστε να ανεβάσω τη δουλειά μου και να την κάνω ακόμα πιο μεγάλη!
Κατασκευάζω σπιτάκια, αληθινά και όχι μινιατούρες! Μινιατούρα είναι βεβαίως… Κοιτάξτε τι όμορφο που είναι! Είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό το σπίτι. Το κατάφερα να το φτιάξω μόνη μου! Με δικά μου λεφτά από την αρχή μέχρι το τέλος. Έβγαλα την άδεια, έτρεξα στις πολεοδομίες, έκανα το σχέδιο και όλη την κατασκευή. Το λατρεύω. Τα λεφτά τα μάζεψα και μην μου πείτε από διατροφές και τέτοια… Για όνομα του Θεού! Ο μπαμπάς μου με βοήθησε, ένας φίλος με βοήθησε, οι κατσαρόλες με βοήθησαν, τα εστιατόρια… Γενικότερα, θυσιάστηκα. Μάζεψα. Το δημιούργησα, δεν ήταν έτοιμο», είπε η Εύη Βατίδου στο βίντεό της μια ημέρα μετά το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια.
«Σημασία έχει να καταλάβετε κάποιοι ότι δεν κάθομαι. Δουλεύω αρκετά. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε όλοι εσείς γιατί με βλέπετε να κάνω μία δήλωση, λαμπερή κτλ. Δεν ξέρετε το υπόβαθρο», πρόσθεσε, τονίζοντας πως το σπίτι δεν νοικιάζεται ούτε με τον μήνα, αλλά ούτε και με τον χρόνο.
Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε:
Ολες οι Ειδήσεις
- “Οι ενέργειές της δεν μας εκφράζουν, δεν μας αφορά η πολιτική”, λένε συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών και διαχωρίζουν τη θέση τους από την Μαρία Καρυστιανού (βίντεο)
- «The Wall»: Οι νεαρές φίλες θέλουν να ζήσουν από κοντά το «αμερικανικό όνειρο» – Απόψε, στις 21.00 (Τρέϊλερ)
- CashorTrash: Τα ιδιαίτερα κοσμήματα της Ινδιάνικης φυλής Ναβάχο και άλλα σπάνια αντικείμενα στη σημερινή δημοπρασία -Τρέϊλερ
- «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά»: Οι πέντε ήρωες είναι εδώ και πάλι – Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00
- Γ.Αυτιάς: Έπαινος στην Ελλάδα του Επιτρόπου Οικονομικών για τις επιδόσεις με δημοσιονομικό πλεόνασμα
- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Να δημιουργήσουμε Διακομματική επιτροπή στη Βουλή για την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα
- Κυψέλη: Τρείς φορές είχε συλληφθεί η 16χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτρια της στο Γυμνάσιο – Είχε επιτεθεί και σε άλλη 14χρονη με κουζινομάχαιρο – «Φοβόμουν για τη ζωή μου» λέει αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
- Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την παράσταση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook