Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Η ανακοίνωση των δικηγόρων του για φερόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών
«Ουδεμία γνώση έχει, ούτε έχει κληθεί επίσημα από δικαστική διωκτική αρχή», αναφέρεται στην ανακοίνωση
Μέσα από μια ανακοίνωση των δικηγόρων του, απάντησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος σχετικά με δημοσιεύματα που τον φέρουν τα τελευταία 24ωρα να εμπλέκεται στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην Αργολίδα στην οποία φέρεται να περιλαμβάνεται ένας γνωστός τραγουδιστής και ένας πρώην ποδοσφαιριστής , ως αρχηγικό μέλος κυκλώματος.
Ο ηθοποιός δηλώνει ότι δεν έχει καμία ενημέρωση από τις Αρχές και καλεί τα ΜΜΕ να σεβαστούν την προσωπικότητα του.
Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος «ουδεμία γνώση έχει μέχρι σήμερα, ούτε έχει κληθεί επίσημα από οιαδήποτε δικαστική ή διωκτική αρχή προκειμένου να λογοδοτήσει» τονίζουν οι δικηγόροι του, καλώντας τα Μέσα Ενημέρωσης να σεβαστούν την προσωπικότητά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των δικηγόρων του:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΠΛΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟ:
Τις τελευταίες ώρες αναπαράγονται δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο κατόπιν διαρροής υλικού δικογραφίας σχετικά με φερόμενη εμπλοκή του εντολέα μας σε ποινική δικογραφία. Σε πολλά από τα δημοσιεύματα αυτά, γίνεται ονομαστική αναφορά συνοδευόμενη με εικόνα του προσώπου του, ενώ σε κάποια άλλα «φωτογραφίζεται» εκείνος με αναφορά στοιχείων δηλωτικών της ταυτότητας του ενώ παράλληλα συνοδεύονται και με φωτογραφίες του που έχουν υποστεί μερική επεξεργασία.
Τα δημοσιεύματα αυτά συνοδεύονται από αποσπασματικά στοιχεία της δικογραφίας για την οποία ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Ή ΔΙΩΚΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ.
Τα εν λόγω δημοσιεύματα θίγουν ανεπανόρθωτα την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια και την τιμή του εντολέως μας, ΕΝΩ παράλληλα συνιστούν κατάφωρη παραβίαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αλλά και της μυστικότητας της προδικασίας αλλά και της εν γένει δικαστικής διαδικασίας, τη στιγμή μάλιστα που ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ SITE, ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει ο ίδιος για την εκκρεμή δικογραφία.
Η έκθεση ενός ατόμου στη δημοσιότητα αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση, στο στάδιο που ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΕΙΣΕΛΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, εγείρει ζητήματα ως προς τις επιπτώσεις της έκθεσης αυτής.
Ζητούμε λοιπόν προς διαφύλαξη της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας του εντολέως μας από τους δημοσιογράφους:
-Να ανακαλέσουν τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα στα οποία απεικονίζεται και αναφέρεται ο εντολέας μας σχετικά με εκκρεμή ποινική δικογραφία.
-Να παραλείψουν από εδώ και στο εξής κάθε προσβολή της προσωπικότητας του και των προσωπικών του δεδομένων, κάθε αναφορά στο ονοματεπώνυμο του, κάθε δημοσίευση φωτογραφίας του και ΚΑΘΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ.
Αθήνα, 15/4/2025
Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι
Ολες οι Ειδήσεις
- Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής – Οι κατηγορίες είναι παντελώς αστήρικτες και άδικες»
- Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως στην ΕΡΤ2
- 1% Club: Η Άση και η Ζαρίφη «εισβάλλουν» και τα αλλάζουν όλα! – Δείτε βίντεο
- Survivor: Οι «Αθηναίοι» σε αναβρασμό – Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ (τρέϊλερ)
- LINGO: Η μάχη των λέξεων ξεκινά! Νέο επεισόδιο με ανατροπές – Απόψε, Κυριακή 5 Απριλίου στις 18:25 στο Star
- Πειραιάς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που χτυπήθηκε από λεωφορείο – «Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου», είπε ο οδηγός (βίντεο)
- Μητσοτάκης: Αύριο δηλώσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Συναντήθηκαν διαχρονικές παθογένειες και δικές μας αστοχίες»
- Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος πιλότος του F-15 που καταρρίφθηκε στο Ιράν – Πως διασώθηκε από τους Αμερικανούς κομάντος – «Θα είναι μια χαρά», είπε ο Τράμπ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook