Άννα Βίσση: Ποζάρει με μπικίνι στην παραλία – Η φωτογραφία από τις διακοπές της στις Φιλιππίνες
Εκτός Ελλάδας γιορτάζει το Πάσχα η τραγουδίστρια.
Άννα Βίσση μετά από έναν αρκετά δύσκολο χειμώνα με αλλεπάλληλες εμφανίσεις, θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί.
Η ίδια επέλεξε έναν εξωτικό προορισμό, μακριά από όλους και από όλα ώστε να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.
Το μεσημέρι της Κυριακής 20/4, η Άννα Βίσση ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις Φιλιππίνες , στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα πολύχρονο μπικίνι στην παραλία.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, δεν δίστασε να ποζάρει με μαγιό \ καθώς όπως θα δείτε , διαθέτει άψογες αναλογίες!
Πριν από λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε και μια ανάρτηση από τις εμφανίσεις και τη μουσική διαδρομή της μέσα στα χρόνια!
View this post on Instagram
Ολες οι Ειδήσεις
- Άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΕΛ.Α.Σ. για τους Ποινικούς Κώδικες – Μαρινάκης: Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή ο Τσίπρας να τον ρωτήσει – ΕΛΑΣ: Πείτε μας ποιους τραπεζίτες ξεπλύνατε
- Ζωγράφου Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με κουκουλοφόρους – Εισέβαλαν στο Μαθηματικό με μολότοφ, ξύλα και τσεκούρι – 3 τραυματίες (βίντεο)
- Η Βίλλυ Ραζή δίνει ραντεβού κάθε Πέμπτη στην «Οδό Λυσίου» – Για αυθεντικές λαϊκές βραδιές με τραγούδια που αγαπάμε!
- Μαρίνος Αγαπίου – «Αιώνια Παρουσία»: Ένα τραγούδι για όσους δεν έφυγαν ποτέ από την καρδιά μας
- Eurovision 2027: 234 οι συμμετοχές για την εκπροσώπηση της Ελλάδας
- Τράμπ μετά την εκλογική ήττα: Υπόσχεται συνεργασία με τους Δημοκρατικούς αλλά απειλεί και με βέτο – “Δεν ήμουν στο ψηφοδέλτιο γι αυτό χάσαμε”
- Νίκη των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ: Κέρδισαν τον έλεγχο σε Βουλή και Γερουσία, βαριά ήττα για τον Τραμπ
- Σε εξέλιξη το θρίλερ των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ: Στις κάλπες εκατομμύρια Αμερικανοί για τον έλεγχο του Κογκρέσου – Ξεκίνησε η καταμέτρηση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook