Η επιστροφή της Ελένης Τσολάκη μετά τη γέννηση της κόρης της: Αισθάνομαι σαν να είναι η σπουδαιότερη πρεμιέρα της ζωής μου, είπε ( βίντεο)
«Είναι ένα συναίσθημα τόσο πρωτόγνωρο και τόσο ξεχωριστό που δεν συγκρίνεται με τίποτα στη ζωή», είπε για τη νεογέννητη κόρη της
Ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε την Τρίτη του Πάσχα 22 Απριλίου στην εκπομπή της «Πρωινό Σουσου».
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε χαμογελαστή στη θέση της και αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τη θερμή υποδοχή, στη συνέχεια εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη μητρότητα, αλλά και για το γεγονός, πως η κόρη της παραμένει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της.
Αρχικά, η Ελένη Τσολάκη ευχήθηκε στους τηλεθεατές της για τις ημέρες του Πάσχα και έπειτα τόνισε, πως ένιωθε πολύ ιδιαίτερα με την επιστροφή της στο τηλεοπτικό πλατό μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Όπως είπε: «Καλημέρα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Κάπως ανατρίχιασα τώρα… Αισθάνομαι σαν να είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα σήμερα για εμένα, μια πραγματική και ξεχωριστή πρεμιέρα. Σίγουρα η σπουδαιότερη της ζωής μου».
Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια ανέφερε, πως η μητέρα της βρίσκεται στην Αθήνα και τη βοηθάει με την κόρη της, η οποία χρειάζεται φροντίδα, όσο εκείνη θα πρέπει να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. «Και για τη μικρούλα μου που μπορεί να είναι στο σπίτι και να μου λείπει, γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι της καρδιάς μου είναι εκεί μαζί της και με τη μανούλα μου που είναι δίπλα της. Αλλά ξέρω ότι μεγαλώνοντας όλα αυτά θα είναι ωραίες αναμνήσεις που θα της τις δείχνω και θα της λέω να τι ετοίμασαν οι καλοί μου συνεργάτες για σένα κάποτε.
Αισθάνομαι την καρδιά μου να χτυπάει πολύ δυνατά. Έχουν περάσει όλες αυτές οι μέρες υπέροχα, χαρούμενα. Μεγαλώνω και βλέπω μαζί μου να μεγαλώνει μια ψυχή, μια καρδιά και να χτυπάει με τον ίδιο τρόπο που χτυπάει και η δική μου καρδιά. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα τόσο πρωτόγνωρο και τόσο ξεχωριστό που δεν συγκρίνεται με τίποτα στη ζωή», δήλωσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Το συγκινητικό «αντίο» για το φινάλε του Maestro: «Ήταν όλη μου η ζωή, 5 χρόνια τώρα» – Φωτογραφίες
- Ο Άρης Δαβαράκης απαντά στην Ακρίτα για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: «Αυτό το ψυχρό κτήνος έστειλε στον τάφο 17 ανθρώπους, να μην εκτίσει 25 χρόνια ποινή;
- Τζένη Γεωργιάδη: Μάς παρουσιάζει τον μουσικό «Θησαυρό» της που συνεπαίρνει (βιντεοκλίπ)
- Aποθέωση για την Τζένη Κατσίγιαννη στο Μάνεση Αργολίδας – Πάνω από 4.000 κόσμου χόρεψαν μέχρι το πρωί (βίντεο)
- Σε τροχιά διάλυσης ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος «έφαγε» Παππά – «συναινετικό» το διαζύγιο με Ζαχαριάδη – “Παρών” δηλώνει ο Πολάκης
- Μητσοτάκης από Βούλα: Ο “τζάμπα 1” συναγωνίζεται τον “τζάμπα 2” – Όποιος σας υπόσχεται τζάμπα παροχές να ξέρετε ότι θα σας τα πάρει.
- Μάρω Κοντού: Εκτός κινδύνου με κάκωση στο ισχίο και κάταγμα σε πλευρό νοσηλεύεται η ηθοποιός (βίντεο)
- Μύκονος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο Ιταλίδα που είχε έρθει στο νησί για το bachelorette party της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook