Εξελίξεις στην κόκκινη παραλία, με τον Τριαντάφυλλο στο περιθώριο... Ποιος είναι ο επόμενος;

Ανατρεπτικό συνεχίζει το Survivor, καθώς φαίνεται πως το σχέδιο του Γιώργου Κόρομι και του Γιώργου Ασημακόπουλου να πάρουν τα ηνία των «Κόκκινων» καλά κρατεί. Αφού κατάφεραν να «φάνε» τον Τριαντάφυλλο, ποιον έχουν βάλει τώρα στο μάτι;

Στο στόχαστρο των δύο πρώην Μαχητών είχαν μπει εξαρχής ο Τριαντάφυλλος και ο Κοψιδάς. Όταν ο πρώτος έβαλε το «αυτογκόλ», οι δύο παίκτες εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία και τα έβαλαν πρώτα μαζί του.

Τώρα, δεν αποκλείεται να δούμε άγριο τσακωμό και με το Γιώργο Κοψιδά…

Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Κοψιδάς έχει πέσει αγωνιστικά και αναμένεται να πατήσουν σε αυτό, σε συνδυασμό με το ότι ο ηθοποιός είναι βίγκαν και προκύπτουν θέματα με το φαγητό. Αυτά αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο τις επόμενες ημέρες στην Κόκκινη Ομάδα. Θα προσέξει ο Γιώργος Κοψιδάς ή θα την πατήσει κι εκείνος σαν τον Ντάφυ;

Παρελθόν ο Τριαντάφυλλος;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε τους Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο να τα βάζουν με τον Ντάφυ και -όχι απλά να τσακώνονται- αλλά να κόβουν κάθε επαφή μαζί του! Τι ήταν αυτό που τους εξόργισε τόσο; Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου μετά την έξοδό τους από το συμβούλιο του νησιού την Τρίτη.

Εκεί ο Τριαντάφυλλος έβρισε τον Ασημακόπουλο μπροστά σε όλη την ομάδα, με αποτέλεσμα να περιθωριοποιηθεί από όλους.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θέλουν να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει οικειοθελώς. Το τι συνέβη μπορεί να μην το μάθουμε, φαίνεται όμως πως πράγματι οι «Κόκκινοι» προσπαθούν να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει.

Μέχρι και ο Ηλίας, με τον οποίο ήταν αρκετά κοντά και είχαν γράψει μαζί και τραγούδι, τόνισε χθες πως θέλει να φύγει ο Τριαντάφυλλος για το καλό της ομάδας!

Στο μεταξύ η ομάδα δείχνει να κάνει τα πάντα για να του το δείξει: Μέχρι και ψάρια έπιασαν και δεν του έδωσαν ούτε τα κόκαλα. Και ενώ ο Ντάφυ έκανε μπάνιο στη θάλασσα, τέσσερις παίκτες της κόκκινης ομάδας με αρχηγό τον Γιώργο Ασημακόπουλο τον έκραζαν πίσω από την πλάτη του.

Ο Τριαντάφυλλος βέβαια είναι πολλά χρόνια στη showbiz και έχει αποδειχτεί… σκληρό καρύδι. Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook