Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνά η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου

Η Αμαλία Κωστοπούλου πριν από λίγους μήνες δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Τζέικ Μέντγουελ, με τον οποίο είναι αχώριστοι.

Οι δυο τους, δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ δηλώνουν ανυπόμονοι για το μεγάλο βήμα που έρχεται: τον γάμο τους.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει η Αμαλία Κωστοπούλου το μυστήριο αναμένεται να τελεστεί το καλοκαίρι του 2026, στην Ελλάδα.

Μάλιστα η Αμαλία Κωστοπούλου έχει αρχίσει από τώρα τις ετοιμασίες για τον γάμο της και όπως αποκάλυψε στα social media μαζί με μια φίλη της, βρέθηκαν σε ατελιέ νυφικών στην Αμερική για να δοκιμάσουν νυφικά.

Η ίδια, δημοσιεύσει το στιγμιότυπο από τον οίκο με τα νυφικά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς τον τελευταίο καιρό της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές στιγμές της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις