Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ο γιος του Πρωθυπουργού πήρε το πτυχίο του – Δίπλα του η οικογένεια του και η Μαρία Σάκκαρη
«Περήφανη όσο δεν πάει», το μήνυμα της συντρόφου του.
Το πτυχίο του από το Georgetown University της Ουάσινγκτον πήρε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στην αποφοίτηση του.
Περήφανοι γονείς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα,που βρέθηκαν στις ΗΠΑ για την αποφοίτηση και την ορκωμοσία του γιού τους .
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη Διεθνή Ασφάλεια στο Πανεπιστήμιο Georgetown της της Ουάσινγκτον.
Εκτός από τους γονείς του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αυτή τη σημαντική ημέρα είχε δίπλα του και τη σύντροφό του, Μαρία Σάκκαρη.
Η τενίστρια μάλιστα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς κοινοποίησε μια φωτογραφία του αγαπημένου της και έγραψε: “Περήφανη όσο δεν πάει”.
Στις ΗΠΑ σπουδάζουν και οι δύο κόρες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Σοφία στο Πανεπιστήµιο Columbia και η ∆άφνη στο Πανεπιστήµιο Yale.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Real news» της Κυριακής
- Εμμανουήλ Καραλής: Ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 6,05μ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα – Χρυσός ο Ντουπλάντις με 6,25μ – Δείτε βίντεο
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Το «Documento» της Κυριακής
- Axios – Το μυστήριο του Μοτζτάμπα Χαμεϊνί: CIA και Μοσάντ αναζητούν σημάδια ζωής του νέου ηγέτη του Ιράν
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Νανά Παλαιτσάκη – Κυριακή 22 Μαρτίου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook