Aνδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστουδούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στις Κάννες – Φωτογραφίες

To ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.
Με φόντο την εμβληματική Κρουαζέτ και στο κλίμα της λάμψης του 77ου Φεστιβάλ των Καννών, ο Ανδρέας Γεωργίου και η αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου, πραγματοποίησαν μια από τις πιο ρομαντικές και κομψές εμφανίσεις του φετινού event, τραβώντας τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.
Το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, τράβηξε τα φλάς στην βραδινή έξοδο του την Πέμπτη 15 Μαΐου.
Ο Ανδρέας Γεωργίου με σκουρόχρωμο κοστούμι και η εντυπωσιακή Σιμώνη Χριστοδούλου φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα , μαύρο με άσπρες λεπτομέρειες της Σίλιας Κριθαριώτη, που αγκάλιαζε απαλά την κοιλιά της και άφηνε έξω την πλάτη, εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί και τράβηξαν τα βλέμματα.
Ο Ανδρέας Γεωργίου φορούσε ένα μοναδικό μαντήλι-έργο τέχνης εμπνευσμένο από κυπριακά εκθέματα του Μουσείου Πιερίδη. Το μαντήλι αποτυπώνει φωτογραφικά θραύσματα από την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, σε έναν διάλογο μόδας, ιστορίας και αισθητικής. Ο σχεδιασμός του μαντηλιού υπογράφεται από τον Μιχάλη Παντελίδη, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Μουσείο Πιερίδη, όπου ιστορικά αντικείμενα επανερμηνεύονται μέσα από τον σύγχρονο φακό της μόδας.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις