Klavdia: «Το ευχαριστώ είναι λίγο, αιώνια ευγνώμων» – H πρώτη ανάρτηση μετά την κατάκτηση της 6ης θέσης στη Eurovision
“Ονειρευόμουν την πέμπτη θέση, έλεγα ότι αυτή η θέση θα είναι νίκη. Το ίδιο είναι και η έκτη”.Δείτε βίντεο από τις πρώτες on camera δηλώσεις της.
Η Klavdia με την συγκλονιστική ερμηνεία της στην «Αστερομάτα» στη σκηνή της 69ης Eurovision ανέτρεψε τα πάντα και έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον μεγάλο τελικό της Eurovision, κατακτώντας την 6η θέση.
«Δεν έχω λόγια. Το ευχαριστώ είναι ΛΙΓΟ. Αιώνια ευγνώμων. Σας αγαπώ όλους, θα κλαίω όλη μέρα» είναι η πρώτη ανάρτηση της Klavdia μετά την επιτυχία στη Eurovision 2025 και την ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας.
Δείτε εδώ την εμφάνιση της
Οι πρώτες δηλώσεις της Klavdia μετά τον τελικό
Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, η Klavdia προχώρησε σε δηλώσεις απευθύνοντας ένα θερμό «ευχαριστώ» σε όσους τη στήριξαν, τονίζοντας πως το ταξίδι και η σχέση με τον κόσμο είχαν μεγαλύτερη σημασία από τη βαθμολογία. Όπως είπε: «Σας αγαπώ, το κάναμε μαζί όλο αυτό. Ονειρευόμουν την πέμπτη θέση, έλεγα ότι αυτή η θέση θα είναι νίκη. Το ίδιο είναι και η έκτη. Νιώθω η πιο τυχερή, η πιο ευλογημένη, ευτυχισμένη και προστατευμένη αυτή τη στιγμή του πλανήτη. Είναι απίστευτο, νιώθω νικήτρια. Η βαθμολογία του κόσμου ήταν το κερασάκι. Κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι “θα το κάνουμε”. Αν το πιάσουμε από την αρχή, το αμιγώς ελληνικό τραγούδι, πώς θα το καταλάβουν γιατί είναι διαφορετικό από όσα έχουμε στείλει, είναι νίκη η έκτη θέση. Η “Αστερομάτα” το έκανε. Είναι απίστευτο. Είμαι αιώνια ευγνώμων και είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που με στηρίξατε».
Αναφερόμενη στις έντονες στιγμές που έζησε στη σκηνή και στα παρασκήνια, συμπλήρωσε: «Αύριο εγώ θα θυμάμαι αυτή τη στιγμή που βγήκαμε έκτοι και που στον ημιτελικό μας ανακοίνωσαν τελευταίους. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν επιστρέψω στο ξενοδοχείο είναι να χοροπηδάω πάνω στο κρεβάτι. Θα τα γιορτάσουμε».
Ο JJ από την Αυστρία αναδείχθηκε νικητής του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας. Ο Γιοχάνες Πιτς, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα JJ, ερμήνευσε το τραγούδι του «Wasted Love», μάγεψε την Ευρώπη και συγκέντρωσε 436 βαθμούς!
Η Klavdia με την “Αστερομάτα” απέσπασε 231 βαθμούς και βρέθηκε στην 6η θέση. Με το τραγούδι και την ερμηνεία της κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κοινού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook