Βάνα Μπάρμπα: Στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό – «Ξύπνησα το πρωί και δεν μπορούσα να μιλήσω» – Βίντεο
Η γνωστή ηθοποιός είναι στο νοσοκομείο και παρακολουθείται, ενώ είναι πολύ καλύτερα.
Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό νοσηλεύεται η Βάνα Μπάρμπα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη 22 Μαΐου μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».
H ηθοποιός το πρωί της Τετάρτης 21 Μαΐου αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, ένα μούδιασμα και δεν μπορούσε να μιλήσει καλά. Η Βάνα Μπάρμπα πήγε στο Αιγινήτειο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά η κατάσταση της υγείας είναι καλή.
Η γυναίκα είναι πολύ, πολύ καλύτερα. Μιλήσαμε μαζί το απόγευμα» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
«Είχε ένα πρόβλημα στην ομιλία της αλλά με τις ώρες και με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή είναι καλύτερα. Θα μείνει μέσα αν και είναι όλα καλά γιατί πρέπει να την παρακολουθήσουν τα πρώτα 24ωρα οι γιατροί», είπε στη συνέχεια μεταξύ άλλων και ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Δίπλα της είναι η κόρη της Φαίδρα.
Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, στη δημοσιογράφο, Μαίρη Αρώνη, μέσα από το νοσοκομείο, η Βάνα Μπάρμπα είπε χαρακτηριστικά: «Νοσηλεύομαι στη νευρολογική στο Αιγινήτειο. Ένα μικρό εγκεφαλικό, ποιος ξέρει; Αυτά συμβαίνουν καμιά φορά, είναι η πίεση, τα άγχη, η ηλικία, είναι πολλά. Το θέμα είναι ότι νιώθω ασφαλής τώρα. Δεν με αφήνουν να βγω. Θα κάτσω 2-3 μέρες. Ξύπνησα το πρωί και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν έχω ακόμα τον λόγο μου σωστό. Κι έτσι αυτό φαίνεται πως είναι ένα είδος εγκεφαλικού, για αυτό με κρατάνε εδώ για να κάνω όλες τις εξετάσεις. Να μην πιεζόμαστε κι έχει ο Θεός για όλους».
Η ίδια σημείωσε ότι αναζήτησε άμεσα ιατρική βοήθεια μόλις αντιλήφθηκε τα πρώτα συμπτώματα, καθώς ανησύχησε ιδιαίτερα. Στο πλευρό της είναι συνεχώς, η κόρη της. «Ήρθα αμέσως στο νοσοκομείο, γιατί ήταν νευρολογικό, αφού δεν μπορώ να μιλήσω, δεν έχω την άρθρωση, δεν έχω τον λόγο μου κι όπως καταλαβαίνεις, ανησύχησα. Είναι εξαιρετικοί οι γιατροί στο Αιγινήτειο. Το παιδί μου είναι εδώ, θα έρθει κι ο μπαμπάς, οι φίλοι μας. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», δήλωσε κλείνοντας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Μητσοτάκης: Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω ακρίβειας, κανένα μέτρο ελάφρυνσης δεν αρκεί, μέχρι και δύο μισθούς αύξηση το χρόνο από τις φοροελαφρύνσεις
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook