Θοδωρής Μαραντίνης: Κινείται νομικά κατά της Σίσσυ Χρηστίδου – «Οφείλω να προστατεύσω τα παιδιά» – H ανακοίνωση στα ΜΜΕ
Ο τραγουδιστής χαρακτηρίζει συκοφαντικές και ψευδείς τις τοποθετήσεις της πρώην συζύγου του για το διαζύγιο τoυς και ζητά από τα ΜΜΕ να σταματήσουν κάθε αναπαραγωγή ή σχολιασμό που αφορά στην προσωπική του ζωή.
«Ως πατέρας οφείλω να προστατέψω τα ανήλικα τέκνα μου από το μονόπρακτο παραλήρημα που έγινα και εγώ θεατής», αναφέρει στην ανακοίνωση του Θοδωρής Μαραντίνης μετά τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία αναφέρθηκε στο τέλος του γάμου της με τον τραγουδιστή στη δικαστική τους διαμάχη και στα οικονομικά τους κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης στη δημόσια δήλωσή του αναφέρεται στις επανειλημμένες τοποθετήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου, τις οποίες χαρακτηρίζει συκοφαντικές και ψευδείς. Ο τραγουδιστής ζητά από τα ΜΜΕ να σταματήσουν κάθε αναπαραγωγή ή σχολιασμό του θέματος, επικαλούμενος την προστασία της ψυχικής υγείας και της αξιοπρέπειας των παιδιών τους. Επιπλέον, τονίζει πως η υπόθεση έχει πλέον παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και δηλώνει πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του σε περίπτωση κακόβουλων σχολίων ή ανακριβών δημοσιευμάτων.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρει:
«Κατόπιν επαναλαμβανόμενων και κατ’ εξακολούθηση συκοφαντικών και ανυπόστατων δημοσίων -άμεσων και εμμέσων – δηλώσεων της πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντος της και κυρίως με γνώμονα το σεβασμό και την προστασία της ψυχικής υγείας και αξιοπρέπειας των ανήλικων παιδιών μου, καλώ όλα τα μέσα ενημέρωσης να απέχουν από κάθε περαιτέρω αναπαραγωγή, σχολιασμό ή μετάδοση του θέματος που αφορά στην προσωπική ζωή εμού και των τέκνων μου, διότι όσα ακούστηκαν εμπεριέχουν πλείστα όσα συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία που μόνο θετικό πρόσημο δεν έχουν. Ως πατέρας οφείλω να προστατέψω τα ανήλικα τέκνα μου από το μονόπρακτο παραλήρημα που έγινα και εγώ θεατής. Γνωρίζουμε όλοι ότι η δημοσιογραφική δεοντολογία, η νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων και οι βασικές αρχές σεβασμού προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, επιβάλλουν προσοχή, ευθύνη και αυτοσυγκράτηση στην κάλυψη τέτοιων υποθέσεων. Το θέμα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, ως αρμόζει. Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου σε ό,τι αφορά τυχόν άστοχες αναπαραγωγές ή κακόβουλους σχολιασμούς».
Δείτε την ανάρτησή του
Ολες οι Ειδήσεις
- Η συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας της Μυρτώς: «Είπα στο γιατρό να σώσουν το παιδί μου, να πάρουν τη δική μου καρδιά να την δώσουν σε εκείνη», ο δραματικός τρόπος που έμαθε για τον θάνατο της
- Survivor: Η μάχη για την τρίτη υποψηφιότητα – Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – «Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας» – Σάββατο 9 Μαίου στις 22:00 στο MEGA – Δείτε το τρέϊλερ
- «Prime Time»: Γλυπτά του Παρθενώνα – Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην ώρα της επιστροφής; Απόψε, Τρίτη 5 Μαΐου στις 00.30, στον ΣΚΑΪ
- Νότης Μαριάς: Κυβερνητικό πράσινο φως για 90 δισ. ευρώ «δανεικά και αγύριστα» από ΕΕ στην Ουκρανία την ώρα που το Κίεβο απαγορεύει στην Αθήνα τη χρήση ουκρανικών dronesκατά της Τουρκίας
- «Πάμε μια βόλτα;»: Καλεσμένος ο Σωτήρης Τσαφούλιας – Κυριακή 10 Μαίου στις 17:20 στο MEGA – Τρέϊλερ
- «Στο χιλιοστό»: 1.286.995 τηλεθεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα – Δευτέρα 11/5 στις 21.00 το 2ο επεισόδιο, στον ΣΚΑΪ
- Άνοδος για την ενημέρωση του ΟΡΕΝ και τον Απρίλιο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook