Παναγιώτης Μπουγιούρης σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα σε φλέρταρα άνετα, αλλά είσαι παντρεμένη» (βίντεο)

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι εκ πεποιθήσεως εργένης. Δεν είναι ότι δεν το θέλω αλλά δεν μου γεννήθηκε και η επιθυμία".
Στο Happy Day του ALPHA φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (6/6) ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την την προσωπική του ζωή, το φλερτ, ενώ δεν έλειψε και ένα σχόλιο για την παρουσίαστρια
O Παναγιώτης Μπουγιούρης δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του προς τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέγοντάς της, ότι θα τη φλέρταρε με ευκολία, εάν δεν ήταν παντρεμένη. Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι για να προσεγγίσει μία γυναίκα, βασική προϋπόθεση για τον ίδιο είναι να μην υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της.
Χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός είπε: «Φλερτάρω μόνο αν είναι ελεύθερη η άλλη. Εσένα, ας πούμε, θα σε φλέρταρα άνετα, αλλά είσαι παντρεμένη και γνωριζόμαστε τόσα χρόνια». Έπειτα πρόσθεσε: «Εγώ θεωρώ ότι οι αμερικανόφερτες ταμπέλες, όπως το ghosting. Περιπλέκουν τα πράγματα. Είναι άλλη νοοτροπία. Εμείς στην Ελλάδα έχουμε μια άλλη νοοτροπία και νομίζω ότι έχουμε βρει τις δικές μας ισορροπίες. Νομίζω, ότι πια δεν φλερτάρω πολύ. Νομίζω, ότι όλα τα πράγματα στη ζωή έρχονται από μόνα τους. Αν μου αρέσει μία γυναίκα, δεν έχω πρόβλημα, εάν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον».
Όσο για την προσωπική του ζωή,και γιατί δεν έχει κάνει μέχρι τώτ=ρα γάμο, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ξεκαθάρισε πως δεν προέκυψε να κάνει το επόμενο βήμα σε κάποια σχέση του παρελθόντος του: «Δεν θα έλεγα ότι είμαι εκ πεποιθήσεως εργένης. Ήρθαν και κάποιες συνθήκες που πήγαν να οδηγήσουν αλλού. Δεν έτυχε… Επιλογές μας είναι βέβαια. Δεν είναι ότι δεν το θέλω, αλλά δεν μου γεννήθηκε ποτέ και η επιθυμία».
Ολες οι Ειδήσεις
- Θοδωρής Κυριακού: Ο νέος ρόλος του Προέδρου του Ομίλου Antenna στη γεωπολιτική και τις επενδύσεις
- Συνελήφθη ο επικεφαλής των πάρτι porta potty στο Ντουμπάι – Συνδέεται με 2 θανάτους γυναικών
- Φθιώτιδα: Έδειρε την σύντροφό του, την έγδυσε και την άφησε γυμνή στην Εθνική Οδό!
- «Η γη της ελιάς»: Ο Στέφανος αποδεικνύεται κι επίσημα ο βιολογικός πατέρας της Μαλένας
- «Don’t Forget The Lyrics»: Με την Έλλη Κοκκίνου στον ΑΝΤ1
- Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Η Τουρκία να άρει το casus belli – O δρόμος προς τα εμπρός είναι ο διάλογος, όχι η γλώσσα των όπλων (βίντεο)
- Μητσοτάκης στο Bloomberg: Να υπάρξει σύγκλιση με τους ευρωπαϊκούς μισθούς – Θέλω να μειώσω φόρους στη μεσαία τάξη
- Μήνυμα Νετανιάχου στη Χαμάς: «Παραδοθείτε, ελευθερώστε τους ανθρώπους μας τώρα» – Αποχώρησαν οι σύνεδροι από την αίθουσα του ΟΗΕ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook