Εριέττα Κούρκουλου για τις κακοποιημένες γυναίκες: «Κάντε την γ@@@ερώτηση»
Η ανάρτηση της για τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας
Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σχολιάζει με ευαισθησία διάφορα κοινωνικά θέματα.
Αυτή τη φορά η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου δημοσίευσε στο Instagram της ένα μήνυμα για να παρακαλέσει τους γιατρούς να βοηθούν τις γυναίκες που φτάνουν στα νοσοκομεία χτυπημένες, ρωτώντας τους αν έχουν υποστεί βία.
«Μια θερμή παράκληση προς τους γιατρούς της χώρας μας. Όταν φτάνει η κοπελίτσα στο ιατρείο σας από “πτώση από σκαλιά, γλίστρησα στο μπάνιο, σκουντούφλησα στο τραπεζάκι” κ.λπ., παρακαλώ, βγάλτε έξω τους συνοδούς και κάντε την γ@@@ερώτηση: “σε χτυπάει, θες βοήθεια;”. Σας παρακαλώ!
Τόσες φορές με πήγε σε ορθοπεδικό, όχι νοσοκομείο, απλό ΙΚΑ επείγοντα και καλά χωρίς ραντεβού, και όλες τις φορές έμεινε μέσα μαζί μου για να ενημερώσει τον γιατρό ότι “έπεσα από τις σκάλες”. Καμία φορά δεν τον έβγαλαν έξω. Καμία! Μπορεί να είχα γλιτώσει τόσα, αν ένας με ρώταγε μόνο εμένα πώς “έπεσα”! Βγάλτε έξω τον συνοδό. Κάνε την ερώτηση. Βοήθα την», αναφέρει η ανάρτηση που αναδημοσίευσε η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΑΕΚ – Κραϊόβα 3-2: Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις και πρόκριση για την Ένωση στους «16» του Conference League
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 12,9% το προβάδισμα της ΝΔ – Στο πλευρό των αγροτών η κοινωνία – Τι λένε για Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
- Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα Χριστούγεννα: “Ας στρέψουμε την σκέψη μας στο Βρέφος Της Βηθλεέμ”
- Διαμαντής Καραναστάσης: Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ – Τουπήραν το δίπλωμα, «έπεσε» πρόστιμο 350 ευρώ
- Δέσποινα Βανδή: Στην κουζίνα με τον 18χρονο γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη – Βίντεο
- Θοδωρής Μαραντίνης: “Με στενοχωρεί που η κοινή γνώμη περιστρέφεται γύρω από τα προσωπικά μου” (βίντεο)
- Ο διάσημος βιολιστής και διευθυντής της ορχήστρας Γιόχαν Στράους, Αντρέ Ριέ έπαιξε τα ελληνικά κάλαντα των Χριστουγέννων – Βίντεο
- Γεωργιάδης για Κωνσταντοπούλου: «Με είπε επίτηδες παιδοβιαστή, της έστειλα εξώδικο, να ζητήσει συγνώμη, θα της κάνω αγωγή»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook