Βασίλης Καρράς: Η στιγμή που οι τραγουδιστές ερμηνεύουν τραγούδια του στη συναυλία μνήμης & η συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή (βίντεο)
Όλοι ήταν εκεί στη συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά.
Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο χτες 13 Ιουνίου με πάνω από 25.000 άτομα στη συναυλία που ήταν αφιερωμένη σε έναν από τους πιο γνήσιους λαϊκούς τραγουδιστές, τον Βασίλη Καρρά.
«Καλησπέρα και καλή βραδιά…», έγραφε η μεγάλη οθόνη με την εικόνα του και τη φωνή του στον μυθικό πλέον χαιρετισμό του όταν έβγαινε στην πίστα.
Χθες το βράδυ 16 πολύ γνωστά ονόματα, ερμηνευτές, τίμησαν και με το παραπάνω τον Βασίλα όπως τον έλεγαν οι φίλοι του, ερμηνεύοντας μέσα σε τρεις ώρες κάποιες από τις δεκάδες επιτυχίες του.
Στη ξεχωριστή βραδιά συμμετείχαν πολλά ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως ο: Κωνσταντίνος Αργυρός, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Δάντης, Πέγκυ Ζήνα, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κακοσαίος, Νίκος Μακρόπουλος, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Πλούταρχος, ΠΎΞ ΛΑΞ, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.
Από νωρίς στο στάδιο έφτασαν αγαπημένοι καλλιτέχνες, θαυμαστές, φίλοι του Βασίλη Καρρά αλλά και η σύζυγός του, Χριστίνα Κεσογλίδη και η κόρη του, Ειρήνη.
Στη σκηνή βρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της τραγουδώντας για τον καλό της φίλο.
Δείτε βίντεο του ΑΝΤ1 από την μεγάλη συναυλία:
Ολες οι Ειδήσεις
- Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν νέες στρατηγικές – Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ
- J2US: Σάρωσε τα πάντα το 10olive κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης! Απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς και στο Χ
- Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού απαντούν στον Αλέξη Τσίπρα για το ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Πουθενά δεν συσχετίσαμε τη Συμφωνία των Πρεσπών με μη περικοπή συντάξεων – “Δεν σας εμπιστεύομαι”, λέει ο πρώην πρωθυπουργός
- Εκτοξεύθηκαν από τη Γή οι 4 πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι του Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων – Ενισχύουν την πρόληψη των πυρκαγιών – Βίντεο
- Eurovision 2026: Οι φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα του Ακύλα, στη σκηνή της Βιέννης
- Νέα κόντρα Φασουλή και Θώδη: «Σας έχω φερθεί πολύ επιεικώς, είστε για πολύ χειρότερα» – «Δεν παρακάλεσα για να είμαι εδώ» (βίντεο)
- Δημοσκόπηση Marc: Στο 32,2% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου έναντι 13,5% του ΠΑΣΟΚ, «πληγή» η ακρίβεια
- Μητσοτάκης: Τέλος στα ψιλά γράμματα και σε παράτυπες πρακτικές για τα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook