Μαριάννα Τουμασάτου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν σίγουρη για την ενοχή του, πετούσαν λάσπη στις καταγγέλλουσες» (βίντεο)
«Πίστευα ότι τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο που πρέπει", είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.
Η Μαριάννα Τουμασάτου μετά τηναπόφαση για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο που τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για 2 απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του, σχολίασε αυτήν την εξέλιξη.
Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» το πρωί της Τρίτης (15.07.2025) υπογράμμισε ότι ήταν σίγουρη για την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη. Παράλληλα, η Μαριάννα Τουμασάτου τόνισε ότι οι καταγγέλλουσες έχουν κερδίσει τον σεβασμό της.
«Εγώ ήμουν σίγουρη για την ενοχή του και πίστευα ότι τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο, όπως πρέπει να τον πάρουν. Παρότι έγιναν άπειρες προσπάθειες να καταστραφούν αυτά τα κορίτσια. Φαγώθηκαν να πούνε ότι είναι ψεύτρες, να υφίστανται έναν δεύτερο βιασμό», ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός.
«Δε νομίζω ότι η άλλη πλευρά είχε πάρα πολλούς μάρτυρες να καταθέσουν», σημείωσε ακόμα, τονίζοντας: «Δεν ανησύχησα ότι θα μπορούσε να προκαλέσει οτιδήποτε ο εισαγγελέας αυτής της δίκης».
«Πάντα συμβαίνουν πράγματα σε κάθε χώρο», υπογράμμισε ακόμα στην ερώτηση αν γνωρίζει άλλα πράγματα που μπορεί να έχουν συμβεί στην υποκριτική τέχνη.
«Αυτή τη στιγμή οι καταγγέλλουσες είναι μέσα, έχουμε προσωπική επαφή. Έχουμε επικοινωνία με μηνύματα. Έχουν κερδίσει τον σεβασμό μίας ολόκληρης κοινωνίας. Όταν τους πετάγανε λάσπη, εκείνες με την αλήθεια τους στάθηκαν όρθιες. Γράφουν ιστορία με την τόλμη, το θάρρος και τη δύναμή τους», συμπλήρωσε καταλήγοντας η Μαριάννα Τουμασάτου.
Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις 2 απόπειρες βιασμού.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Ασημένιος» ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 6.00 μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου – Δείτε βίντεο
- Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Γάμος στο σαλόνι του σπιτιού τους με τα παιδιά τους (βίντεο)
- Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά ο Απόστολος Χρήστου στα 100 μ. ύπτιο – Η απονομή του χρυσού μεταλλίου – Βίντεο
- Προκαλεί ο Ερντογάν: Ανακήρυξε δύο εθνικά θαλάσσια πάρκα , το ένα γύρω από το Καστελλόριζο και το δεύτερο μεταξύ Σαμοθράκης και Λήμνου –«Είναι παράνομα και δεν δημιουργούν τετελεσμένα», απαντά η Αθήνα στην Τουρκία
- Φωτιά στη Σαλαμίνα: Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων, οκτώ άτομα με εγκαύματα, κάηκαν σπίτια – Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά – Απεγκλωβίστηκαν δια θαλάσσης πάνω από 500 άτομα (βίντεο)
- Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σωτήρης Τριανταφυλλόπουλος, αδελφός του Μάκη
- Τραγωδία από τη φωτιά στη Σαλαμίνα: Δύο νεκροί, τέσσερις με εγκαύματα, καίγονται σπίτια σε εξέλιξη απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Λευτέρης Πανταζής – Άννα Βίσση: Ξεσήκωσαν τον κόσμο σε μαγαζί στους Αρκιούς: «Φωτιά στα κόκκινα και εγώ ο πυροσβέστης» – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook