Spoiler-«βόμβα» σχετικά με το Survivor έδωσε το πρωί του Σαββάτου στο «Έλα Χαμογέλα» ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor ήταν ιδιαίτερα εκρηκτικό. Οι ψηφοφορίες δίχασαν τους παίκτων και των δύο ομάδων, με πολλούς να απομονώνονται.

Στον τάκο έφτασαν ο Γιώργος Ταβλαδάκης, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Τριαντάφυλλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Τελικά, από τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Νωρίτερα, πάντως, μετά το προβάδισμα των «Κόκκινων» στο αγώνισμα, η Μπλε ομάδα προχώρησε σε μια αδιανόητη κίνηση. Ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν λήξει ο αγώνας ζήτησαν από τον Πάνο Καλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονάει το γόνατό του.

Τη θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης που έφερε πόντο στην ομάδα του, ενώ στο τέλος ο James Καφετζής κέρδισε το αγώνισμα για την Μπλε ομάδα.

Αυτό εξόργισε την Κόκκινη ομάδα, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Πάνος Καλίδης μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Μάλιστα ο Γιώργος Κοψιδάς άρχισε να ουρλιάζει από τα νεύρα του με αυτήν την κίνηση, καθώς ο Πάνος Καλίδης δεν αγωνίστηκε επειδή δεν φέρνει πολλές νίκες.

Από εκεί και πέρα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε το πρωί του Σαββάτου στο «Έλα Χαμογέλα» ένα spoiler-«βόμβα».

Όπως ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο Πάνος Καλίδης ζήτησε και αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Αν και ο ίδιος κράτησε μια μικρή επιφύλαξη σχετικά με την είδηση, ωστόσο ανέφερε τις πληροφορίες του αλλά και τις «πηγές» του.

«Έχω μάθει πως ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει τέσσερις φορές από την παραγωγή να αποχωρήσει. Μου το διασταύρωσε και ο Κώστας ο Μισθοφόρος. Υπάρχει πιθανότητα στο αυριανό επεισόδιο να μην είναι. Από ότι έμαθα πιστεύει πως δεν του κάνει καλό στο προφίλ του να παραμένει στο παιχνίδι. Θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο. Με μια μικρή επιφύλαξη ξαναλέω, αλλά το έχω διασταυρώσει» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook