“Πάντα αγαπούσα τη μαμά μου, τη σέβομαι, την είχα ως ηρωίδα μου”.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη στην «Παρέα στον Sfera» με την Ράνια Κωστάκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της ενώ παραχώρησε και συνέντευξη, μιλώντας για την μητρότητα, τον γιο της Ερμή, τα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και πως αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια,

«Γενικά είμαι αυθόρμητη. Από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή ο γιος μου, συνειδητοποίησα πόσο πιο αυθόρμητη ήμουν παλιά και πώς όλο αυτό χάνεται με τα χρόνια. Οπότε από τότε που ήρθε ο Ερμής, προσπαθώ να ξαναγίνω παιδί μαζί του. Ωριμάζεις μέσα σε όλο αυτό. Είναι φοβερό συναίσθημα, δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με κάτι άλλον στον κόσμο. Έμαθα να αγαπάω – θα μιλήσω για μένα. Έμαθα τι είναι ανιδιοτελής αγάπη.

Η απόλυτη αγάπη που έχω σε αυτή τη ζωή είναι για αυτό το πλάσμα. Πάντα αγαπούσα τη μαμά μου, τη σέβομαι, την είχα ως ηρωίδα μου. Μεγάλωσε τέσσερα παιδιά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Έναν μήνα περίπου αφότου γέννησα της είπα δεν το πιστεύω πως μεγάλωσε τέσσερα παιδιά, χωρίς λεφτά. Θυμάμαι να μην έχουμε να παίζουμε, να ράβει τα ρούχα μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι απλά μας μεγάλωσες τόσο καλά, με τόση υπομονή. Έτσι συνειδητοποίησα πόσο με αγαπάει η μαμά μου, είναι φοβερό. Δεν υπάρχει αυτή η αγάπη» εξομολογείται η τραγουδίστρια.

«Θα ήταν ψέμα να μην πω ότι δεν στεναχωριέμαι. Όχι αν πουν κάτι που δεν ισχύει, όταν λένε πράγματα για να σου κάνουν κακό. Υπερβολές και πράγματα που δεν έχουν λογική. Εκεί λες γιατί; Κάνει μπαμ ότι το κάνεις επειδή έχεις προσωπικό μίσος. Ξέρεις ποια είμαι, τι πρεσβεύω σαν άνθρωπος οπότε είναι λίγο παράλογο αυτό που κάνεις τώρα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που καίγομαι μέσα στα social media, δεν έχω χρόνο να καώ. Οπότε δεν βλέπω πολλά. Δεν έχουν και αξία» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook