Κλέλια Ρένεση: Οι διακοπές στο αγαπημένο της νησί – «Το μέγα θεραπευτήριο της ψυχής»
«Η Γαύδος είναι μυσταγωγία, είναι μυστηριακό ταξίδι, είναι προσευχή».
Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην αγαπημένη της Γαύδο όπου έρχεται συχνά το καλοκαίρι γιατί έχει βρει την ηρεμία της όπως ανέφερε μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram.
Η ηθοποιός δεν επισκέπτεται πρώτη φορά τη Γαύδο καθώς και πέρυσι έκανε διακοπές εκεί με την κόρη της όπου και οι δύο ήταν μακριά από κινητά και αρνητικές σκέψεις.
Η Κλέλια Ρένεση, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο όπου μας δείχνει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.
H ηθοποιός έγραψε στην ανάρτηση της:
«Με το χέρι στην καρδιά, τόπο σαν αυτό δεν έχω ξανασυναντήσει. Το μέγα θεραπευτήριο της ψυχής, πεντακάθαρο , ατελείωτο, απύθμενο, σε περιμένει να σε σφιχταγγαλιάσει. Σε ξεπλένει, σε γεμίζει, σε φορτίζει, σε αδειάζει. Σου φέρνει ό,τι αναζητάς σου παίρνει ό,τι περισσεύει. Η Γαύδος είναι μυσταγωγία, είναι μυστηριακό ταξίδι, είναι προσευχή. Αν θες να κάνεις τουρισμό, μην έρθεις ποτέ απο δω. Αν θες να μπεις στο κέντρο της γης και του εαυτού, κλείσε εισιτήριο αύριο. Όσο κρατάει ακόμα το νησί και οι γαυδιώτες, τότε υπάρχει ελπίδα! Σ ευχαριστώ σύμπαν και ουρανέ γι αυτήν τη γη που πατάω».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το δωμάτιο της κόρης της
- Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έτσι αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν στο gender reveal πάρτι (βίντεο)
- Γιώργος Παπαδάκης: «Ραγίζει καρδιές» η σύντροφος του γιου του Φοίβου – «Θα σε αγαπώ για πάντα»
- Survivor: Οι τρείς νέοι παίκτες που εντάσσονται στους «Αθηναίους» – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- «Οι Αθώοι»: Η μουσική της μεγάλης παραγωγής του MEGA – Πρεμιέρα Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 22:00 – Βίντεο
- Σαββόπουλος “Long Play”»: Το 5ο επεισόδιο – “Τραπεζάκια Έξω” έως “Το Κούρεμα” Απόψε, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στις 23.00, στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
- Αγρότες: Αποδέχτηκαν την νέα πρόσκληση σε διάλογο με τον πρωθυπουργό – Την Τρίτη η συνάντηση – Ανοιχτοί δρόμοι από αύριο, με τα τρακτέρ στην άκρη
- Μπόμπα – Τανιμανίδης: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι με τις κόρες τους στις Μαλδίβες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook