Μαρία Ολυμπία Ντε Γκρές: Σπάνιες φωτογραφίες με τον σύντροφό της στην παραλία
Το ζευγάρι μετρά δύο χρόνια σχέσης.
Η Μαρία Ολυμπία και ο 33χρονος Βρετανός σεφ Τόμας Στρέικερ είναι ζευγάρι από το 2023.
Ο Τόμας Στρέικερ έγινε ευρέως γνωστός από το TikTok τον πρώτο χρόνο της πανδημίας του κορωνοϊού, όταν οι συνταγές του με βούτυρο όχι μόνο συζητήθηκαν αλλά τον έκαναν να βγάλει στο εμπόριο ένα προϊόν με τη δική του υπογραφή, που περιέχει ορισμένα χαρακτηριστικά μυρωδικά από τις συνταγές του.
Ο Βρετανός σεφ έχει το δικό του εστιατόριο στο Λονδίνο, ενώ έχει εκατομμύρια followers στο Instagram.
Η Μαρία Ολυμπία παρά τις συχνές αναρτήσεις στα social media κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.Ωστόσο χτές μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από την παραλία, χωρίς όμως να αποκαλύψει το μέρος που βρίσκονται.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μπάσκετ – Στημένοι αγώνες: Στο μικροσκόπιο των αρχών τα οικονομικά των κατηγορουμένων – Απολογείται σήμερα ο Λιόλιος – Άλλοι 5 διαιτητές στο στόχαστρο – Τα “δώρα” των 50.000 ευρώ, τα spa και τα πεντοχίλιαρα
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Γαλλία: Μαζικές διαδηλώσεις, πάνω από 800.000 στους δρόμους – Επεισόδια στο τέλος με συγκρούσεις και χημικά σε πολλές πόλεις – 1000 συλλήψεις (βίντεο)
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Το «Documento» της Κυριακής
- Μήνυμα του Πετρούνια μετά το ασημένιο στο Παγκόσμιο: Θα κάνω καιρό να κατέβω από το βάθρο και όταν το αποφασίσω εγώ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook