Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο πατέρας της την στήριξε με την ψήφο του όταν εκείνη βρισκόταν στο Survivor.
Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε ακόμη για το παιχνίδι και για το ενδεχόμενο να ξαναέπαιρνε μέρος σε κάτι παρόμοιο ενώ έκανε και τα δικά της προγνωστικά σχετικά με τον μεγάλο νικητή.
Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είπε: «Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου στο Survivor αλλά, όχι, δεν θα ξαναπήγαινα. Πιστεύω ότι ο Ηλίας και ο Τζέιμς έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι οι νικητές του Survivor».
«Είναι δυνατόν να μη με ψήφισε ο πατέρας μου μία φορά; Και δύο και τρεις και… κάτσε να θυμηθώ πόσες φορές ήμουν προτεινόμενη. Πέντε φορές ήμουν προτεινόμενη! Να μη με ψήφισε ο άνθρωπος ο δόλιος;» συμπλήρωσε η ίδια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Βίσση: Βίντεο με το πώς γυμνάζεται για να μένει σε φόρμα
- Αγγελική Νικολούλη: Με το βαφτιστήρι της στο πλατό της εκπομπής της, – “Ήρθε να δει τη νονά του από τα ξένα”
- Ιωάννα Τούνη: Έχασε τη βαλίτσα της στο Λος Άντζελες – «Πόσο μάτι παίζει να τρώω;» – Βίντεο
- ΟΦΗ – Άρης 1-1: Ισοφάριση με Σπίκιτς – Κλείδωσαν στην πέμπτη θέση οι Θεσσαλονικείς
- Αστέρας AKTOR – Ατρόμητος 1-4: Οι κυανόλευκοι έκαναν πάρτι στην Τρίπολη και έσβησαν τις ελπίδες των Αρκάδων για την πεντάδα
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συνάντησή του με τον 50 Cent στο Μαϊάμι – Φωτογραφία
- Έκρηξη στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν εκρηκτικά και πυροκροτητές στο διαμέρισμα που έμενε η 39χρονη που σκοτώθηκε (βίντεο)
- «ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ» powered by ΔΕΗ: Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Μαΐου στις 16.55 στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook