Η παραγωγή τρέμει το ενδεχόμενο να φύγει κι άλλος παίκτης και γι' αυτό αναμένεται να τους κάνει κάποια χατίρια στα κρυφά!

Ο ένας μετά τον άλλο αποχωρούν οι παίκτες του Survivor και η παραγωγή έχει αρχίσει και… φοβάται. Μετά τον Πάνο Καλίδη, στο όρια της αποχώρησης φαίνεται πως είναι και Γιώργος Κοψιδάς!

Ο Κοψιδάς γνώριζε από την αρχή ότι θα δυσκολευτεί αρκετά στο Survivor, κυρίως γιατί είναι βίγκαν και κάποιες τροφές, όπως τα ψάρια, αποκλείονται για εκείνον. Στο χθεσινό επεισόδιο, ωστόσο, ο παίκτης φάνηκε να καταρρέει και να μην μπορεί πλέον ούτε καν να συμμετέχει στα αγωνίσματα. Την Κυριακή, μάλιστα, προτίμησε να δώσει πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα παρά να παίξει, αφού ανέφερε πως δεν τον βαστούσαν τα πόδια του.

Όλα δείχνουν πως με τις παρούσες συνθήκες δύσκολα ο Γιώργος Κοψιδάς θα παραμείνει στο Survivor. Η σωματική του διάπλαση συνεπάγεται μεγαλύτερες ανάγκες από πλευράς διατροφής, με αποτέλεσμα η φυσική του κατάσταση να επιδεινώνεται μέσα στο παιχνίδι. Η αποχώρηση, λοιπόν, του Πάνου Καλίδη μάλλον του έβαλε ιδέες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κοψιδάς προσέγγισε την παραγωγή, όχι για να τους ζητήσει να αποχωρήσει, αλλά για να τους ζητήσει να του δώσουν κάποιες βιταμίνες. Το αίτημά του φαίνεται πως θα γίνει δεκτό, κυρίως καθώς η παραγωγή τρέμει το ενδεχόμενο να φύγει κι άλλος παίκτης και γι’ αυτό αναμένεται να τους κάνει κάποια χατίρια στα κρυφά.

Προς το παρόν ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά δεν υπάρχει αλλά είναι πιθανό να προκύψει σύντομα. Θα καταφέρει να αντέξει; Πολλά θα κριθούν και από τα έπαθλα που θα κερδίσει η κόκκινη ομάδα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook