Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγε στο Σύνταγμα για τον Πάνο Ρούτσι: «Ήθελε να δει εμένα και τη Δέσποινα Βανδή» (βίντεο)

«Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να έρθω να συμπαρασταθώ σε αυτόν τον άνθρωπο»
Στο Σύνταγμα δίπλα στον απεργό πείνας, Πάνο Ρούτσι βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Μπισμπίκης.
Ο Πάνος Ρούτσι συνεχίζει μετά από 19 μέρες την απεργία πείνας προκειμένου να του δοθεί η άδεια για να κάνει εκταφή στον γιο του που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και για προχωρήσει σε τοξικολογικές εξετάσεις.
Εκεί τον επισκέφθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο της δημοσιότητας λόγω του τροχαίου που προκάλεσε με το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου,στη Φιλοθέη, προκαλώνταςζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, βρέθηκε σήμερα δίπλα στον Πάνο Ρούτσι με τους οι δυο άντρες να συζητούν για αρκετή ώρα, σύμφωνα με το Live News.
«Ήθελε ο άνθρωπος να δει εμένα και τη Δέσποινα Βανδή. Επειδή η Δέσποινα είναι στη Θεσσαλονίκη, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να έρθω να συμπαρασταθώ σε αυτόν τον άνθρωπο που διεκδικεί το αυτονόητο, να δει πώς πέθανε το παιδί του. Aυτό. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις