Τζίνα Αλιμόνου: Σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της

Εκτός από την ποινή φυλάκισης το δικαστήριο απαγόρευσε στον κατηγορούμενο να πλησιάζει ή να επικοινωνεί με την ηθοποιό.
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον πρώην σύντροφο της Τζίνας Αλιμόνου για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Το δικαστήριο ανέστειλε μέχρι να εκδικαστεί η έφεση του την ποινή των 10 μηνών που επέβαλε στον κατηγορούμενο για το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, υπό τους όρους της μη προσέγγισης της Τζίνας Αλιμόνου, σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων και της μη επικοινωνίας του με την παθούσα με οποιοδήποτε τρόπο .
Παρούσα στο δικαστήριο ήταν και η ίδια η ηθοποιός το μεσημέρι της Δευτέρας 06.10.2025, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε στην κατάθεσή της ότι: «Με χτύπησε δυο φορές ελαφρά στο πρόσωπο αλλά δεν κάλεσα την αστυνομία. Κάλεσα τον πατέρα του για να τον απομακρύνει εκείνος. Μετά εκείνος ήρθε ξανά στο σπίτι μου. Του άνοιξα και μου πέταξε ένα βιβλίο. Κάλεσα την αστυνομία για να του γίνει σύσταση. Δεν ήθελα την ποινική του δίωξη».
Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν χτύπησε την ηθοποιό και δεν θέλει να έχει επαφή με εκείνη ενώ πρόσθεσε ότι για να του ανοίξει την πόρτα δεν τον θεωρούσε επικίνδυνο.
Η Τζίνα Αλιμόνου δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου του, ωστόσο το αδίκημα διώκεται πλέον αυτεπάγγελτα με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί ο άνδρας σε δίκη.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Εμείς καλέσαμε τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Σύνταγμα γιατί στον Πάνο Ρούτσι αρέσει η Βανδή»
- O Light και η σύντροφός του κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί
- Τζίνα Αλιμόνου: Σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της
- Πολάκης για παραίτηση Τσίπρα: Καλές θάλασσες λοιπόν, με την 5η διάσπαση
- Kέλλυ Κελεκίδου: H τεράστια αγκαλιά με τον Αντύπα onstage και τα μοναδικά ντουέτα τους (βίντεο)
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν έχουμε ενημερωθεί για το αίτημα – Ο Πάνος Ρούτσι συνεχίζει την απεργία πείνας – Η ανακοίνωση της οικογένειας
- H μοναχική βόλτα του Μακρόν στον Σηκουάνα μετά την παραίτηση του Λεκορνί – Βίντεο
- Πανηγυρίζουν οι φίλοι της McLaren F1 Team σε όλο τον πλανήτη – Από το Grand Prix της Σιγκαπούρης μέχρι το Roadshow της Λάρισας με το showcar της McLaren F1 Team
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook