Klavdia: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της από τον OGE – “Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι”(βίντεο)

Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα και να κάνουμε ότι δεν γνωριζόμαστε", ανέφερε η Klavdia.
Στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Klavdia, κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις της μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον OGE.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2025 αποκάλυψε πρώτη φορά δημόσια τον χωρισμό της από τον Oge, την Τρίτη 7/10.
“Με τον Oge δεν είμαστε πια μαζί και είναι η πρώτη φορά που το λέμε κάπου δημόσια. Μια χαρά είμαστε, αγαπιόμαστε. Εγώ τον θαυμάζω, θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή σε αυτό που κάνει. Είναι πολυεργαλείο, γράφει, τραγουδάει, τα κάνει όλα”, ανέφερε χαρακτηριστικα η Klavdia στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι».
Ο ρεπόρτερ, τη συνάντησε στο αεροδρόμιο και η Klavdia είπε:
“Είμαστε πολύ καλά. Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που χωρίζουμε. Να σου πω και την αλήθεια δεν θέλω να απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου, αλλά με την μουσική. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, μας ξέρετε, αλλά τώρα θα μας ξέρετε αλλιώς”.
Ακόμα η ίδια, απάντησε σχετικά με το αν ο χωρισμός ήταν κάποιο διαφημιστικό τρικ, ξεκαθαρίζοντας πως οι δυο τους δεν κάνουν “ούτε τρικ, αλλά ούτε και marketing”.
“Αγαπιόμαστε, θαυμαζόμαστε, όλα καλά. Θα ξανά συνεργαστούμε και θα ξανά δουλέψουμε. Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα και να κάνουμε ότι δεν γνωριζόμαστε”, ανέφερε η Klavdia.
Κλείνοντας μάλιστα, τόνισε:
“Ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα από το τι κάνω εγώ με τον OGE. Η σχέση έρχεται και σε βρίσκει. Αυτό είχε τύχει. Γιατί να κλείσεις τα μάτια σου σε κάτι τόσο όμορφο;”
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Interview: Στο 31,5% η ΝΔ, προβάδισμα 16,2 μονάδων – 16% λέει «ναι» σε νέο κόμμα Τσίπρα
- Βουλή: Σύγκρουση Γεωργιάδη – Βελόπουλου για τα Τέμπη – «Σύρατε το σύνολο της αντιπολίτευσης σε αυτή τη φρικώδη πολιτική με το ξυλόλιο»
- Η στιγμή που ο Ρούμπιο σκύβει και δίνει χαρτάκι στον Τραμπ για τη συμφωνία – Δείτε το βίντεο
- «Μια νύχτα μόνο»: Backstage φωτογραφίες από τη νέα δραματική σειρά του MEGA
- Klavdia: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της από τον OGE – “Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι”(βίντεο)
- “Ράδιο Αρβύλα”, “Boomers” & “Vinyλιο” επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού – Τρέϊλερ
- «Ήταν τρυπημένη σε όλο το πρόσωπο με πιρούνι» – Σοκάρει η άγρια κακοποίηση εγκύου από τον σύζυγό της (βίντεο)
- Αλλαγές στα τεκμήρια διαβίωσης μετά από 20 χρόνια: «Κούρεμα» έως 35% για κατοικίες, 73% για οχήματα και 30% για σκάφη αναψυχής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook