Σπύρος Μπιμπίλας: Κάποιοι ηθοποιοί κρύβουν ότι είναι γκέι για να μην χάσουν δουλειές, κάποιοι ανδροπρεπείς (βίντεο)
Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για το me too , τη σεξουαλικότητα του αλλά και για κάποιους διάσημους που κρύβονται.
Με αφορμή τη σεξουαλικότητά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε τη λύπη του για όσους κρύβουν τη δική τους, φοβούμενοι ότι αν μιλήσουν ανοιχτά θα ζημιωθούν επαγγελματικά. Εκείνος, όπως είπε, δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να αποκρύψει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, με τους οικείους του και τον ευρύτερο κοινωνικό του περίγυρο να είναι ενήμερος.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή των Rainbow Mermaids και υποστήριξε ότι όσοι δεν λένε την αλήθεια για την προσωπική τους ζωή είναι σαν να λένε ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό. Στη σημερινή εποχή, τόνισε στη συνέχεια, δεν υπάρχει λόγος για φόβο.
«Όλος ο περίγυρος ήξερε. Όλοι το ήξεραν. Η οικογένειά μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρύβονται. Αυτούς που κρύβονται, εγώ τους λυπάμαι. Δηλαδή, κρύβονται από τον καθρέφτη τους;», είπε αρχικά.
Σε ερώτηση για το αν κάποιοι ηθοποιοί κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους από φόβο μην χάσουν δουλειές, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Κάποιοι το κάνουν και για αυτό. Κάποιοι ανδροπρεπείς, ας πούμε… Σε αυτή την εποχή που ζούμε σήμερα, τι να φοβηθούν; Από την ώρα που είδαν ότι κάνω ωραία τους γκέι και συμπαθείς γκέι, γιατί εγώ βοήθησα στο να είναι συμπαθείς οι γκέι. Δεν έκανα καρικατούρα, αντιπαθέστατη…».
Δείτε τη συνέντευξη του
Ολες οι Ειδήσεις
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
- Ο Τάσος Αρνιακός στο ACTION 24 – Η ανακοίνωση του σταθμού
- ΠΑΟΚ – Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 20:45 στο ΟΡΕΝ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook