Βολάνης-Κατσίγιαννη: Στα backstage της πρόβας τζενεράλε πριν την πρεμιέρα και το «1+1» δώρο τους στον κόσμο
Ο Σώτης Βολάνης και η Τζένη Κατσίγιαννη ετοιμάζουν πρεμιέρα στο Cabana την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, με μοναδικό δώρο 1+1 φιάλη για το κοινό και πρόγραμμα γεμάτο αυθεντική διασκέδαση!
Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Σώτη Βολάνη και της Τζένης Κατσίγιαννη, που από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ανοίγουν τις πόρτες του Cabana, στην αυθεντική διασκέδαση, επιφυλάσσοντας ένα σπουδαίο δώρο, στον κόσμο που θα σπεύσει να τους απολαύσει.
Τόσο οι καλλιτέχνες όσο και η επιχείρηση, αντιλαμβανόμενοι τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύει η χώρα, θέλησε να κάνει δώρο την πολυτέλεια στην απόλαυση και στην διασκέδαση, προσφέροντας μια δεύτερη φιάλη με κάθε πρώτη φιάλη.
Το βράδυ της Τετάρτης, ο Σώτης Βολάνης και η Τζένη Κατσίγιαννη, μαζί με το επιτελείο τους και μια ομάδα ταλαντούχων ερμηνευτών, εκ των οποίων και ο λυράρης Μιχάλης Μαραγκάκης, ο Βαγγέλης Ζάρας, η Σία Βοσκανίδου, η Μεταξία και η Ρούλα Παπαθανασίου, έκαναν την πρόβα τζενεράλε τους, με το κέφι να χτυπάει κόκκινο.
Η χημεία του Σώτη Βολάνη και της Τζένης Κατσίγιαννη, «έδεσε» από την πρώτη στιγμή, και αυτό που υπόσχονται να προσφέρουν on stage στο Cabana, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα είναι μοναδικό!
Δείτε περισσότερα στα βίντεο από τις πρόβες τους:
Ολες οι Ειδήσεις
- Δούκας κατά Καιρίδη για τους χαρακτηρισμούς «αποτυχημένος, πολιτικό περιθώριο και τίποτα»: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία (βίντεο)
- Βοιωτία: Έκλεισε η Εθνική Αθηνών – Λαμίας λόγω της μεγάλης φωτιάς στο Ακραίφνιο (βίντεο)
- Νότης Μαριάς: Σύνοδος Κορυφής G-7 στην Εβιάν με ολίγον…BRICS
- «Δυο μαύρα πουκάμισα»: Ξεκίνησαν από την Κρήτη τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του MEGA
- Μάγεψε το κοινό η συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, με τον Λεωνίδα Καβάκο και τον Ηλία Λιβιεράτο, για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
- Οι φίλαθλοι σε ρόλο πρωταγωνιστή στο νέο επεισόδιο «Τα Σπας» by Pamestoixima.gr (vid.) – Το one touch challenge που αποδείχθηκε απαιτητικό
- Δημήτρης Αβραμόπουλος: Η βελγική Δικαιοσύνη εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για το Qatargate – “Απολύτως αβάσιμο ζήτημα, δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας, ζητώ πλήρη δικαστική έρευνα”, δηλώνει
- Γαστούνη: «Νόμιζα ότι έφυγε το σκυλί, πίστεψα ότι έπεσα σε λακκούβα», ισχυρίζεται η 60χρονη οδηγός που σκότωσε το αδέσποτο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook