Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νάνσυ Αντωνίου: Σε ευχαριστώ για το ταξίδι που κάνουμε
Οι ευχές για τα γενέθλια της συντρόφου του
Η αγαπημένη του σύντροφος Νάνσυ Αντωνίου έχει τα γενέθλια της και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε δημόσια μέσω των social media τις ευχές του.
Ο παρουσιαστής προχώρησε την Κυριακή 16 Νοεμβρίουσε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του.
«Χρόνια σου πολλά Αγάπη μου. Σε ευχαριστώ για το ταξίδι που κάνουμε» σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νάνσυ Αντωνίου: Θα μπορούσα να της κάνω πρόταση γάμου και να την παντρευτώ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε σχολιάσει σε πρόσφατη συνέντευξή του το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, σημειώνοντας ότι δεν αποκλείει μια τέτοια εξέλιξη στη σχέση τους.
Όπως εξήγησε, τον προβληματίζει η εικόνα των «ευτυχισμένων ζευγαριών» που, όπως είπε, συχνά αποκρύπτουν ζητήματα πίσω από μια βιτρίνα αρμονίας. Για τον ίδιο, προέχει η ποιότητα στη σχέση και όχι το φαίνεσθαι.
Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής είχε πει στην εκπομπή «Το’χουμε», την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου: «Θα μπορούσα να παντρευτώ με τη Νάνσυ. Δεν λέω ποτέ όχι, θα μπορούσα να της κάνω και πρόταση γάμου, θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Επειδή βλέπω διάφορα πράγματα, καίγομαι μέσα μου. Βλέπω διάφορα υποτιθέμενα, ευτυχισμένα ζευγάρια που πίσω από έναν τάχα ευτυχισμένο γάμο κρύβονται άλλα και καμιά φορά πνίγομαι. Για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό να είσαι εκεί όταν είσαι, παρά όλα τα άλλα τα τριγύρω. Αλλά θα μπορούσα και να κάνω πρόταση γάμου και να παντρευτώ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Eπίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα: Πείτε μας ποιος σας χρηματοδοτεί, η ΕΛΑΣ κάνει την πιο ακριβή καμπάνια κόμματος αντιπολίτευσης
- Μαίνεται η φωτιά στο Ρέθυμνο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αγίου Βασιλείου – Απεγκλωβισμός 50 ατόμων από την Πρέβελη (βίντεο)
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προκάλεσε νέο καβγά στη Βουλή με τη δημοσιογράφο Βασιλική Πολύζου – «Τι δουλειά έχει αυτή εδώ;», φώναζε, κάλεσε το «100» και την πήγε στο αστυνομικό τμήμα
- Όταν αθλητές και καλλιτέχνες ανταλλάσσουν ρόλους
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook