Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: «Δεν με πιέζει για το πότε θα δει εγγονάκι, με ξέρει…» (βίντεο)
«Γνωρίζουμε τους ανθρώπους που έχουμε απέναντί μας και τους μιλάμε ανάλογα με τον χαρακτήρα τους», επισήμανε η τραγουδίστρια
Ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά, έκαναν από κοινού δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», την Τρίτη 18 Νοεμβρίου.
«Ο πατέρας μου δεν με πιέζει για το πότε θα δει εγγονάκι. Με ξέρει καλύτερα από αυτό. Γνωρίζουμε τους ανθρώπους που έχουμε απέναντί μας και τους μιλάμε ανάλογα με τον χαρακτήρα τους», είπε η Κόνι Μεταξά.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, η Κόνι Μεταξά ανέφερε ότι είναι σημαντικό να έχει βρει ο ενδιαφερόμενος καλλιτέχνης ένα τραγούδι που να του ταιριάζει για να βρεθεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού. Το ζητούμενο, πρόσθεσε, δεν είναι να κερδίσει δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή του. «Το θέμα είναι να βρεις ένα τραγούδι που θα σου ταιριάζει, θα σου αρέσει και να μπορείς να το υποστηρίξεις. Όχι απλά να πας Eurovision για να γίνεις διάσημος. Δεν το προσπάθησα φέτος, εγώ δεν γράφω τραγούδια», σχολίασε.
Δείτε το βίντεο
Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Πανταζής είπε σχετικά με την επαγγελματική πορεία της κόρης του: «Η Κόνι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, και σόου και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνει πολύ καλό λαϊκό-ποπ πρόγραμμα. Δεν δείχνει να ακούει τις συμβουλές μου, αλλά στο τέλος τις κάνει έργο κι είμαι ευχαριστημένος».
Ολες οι Ειδήσεις
- Eurovision 2026: Οι 28 φιναλίστ που διεκδικούν μία θέση στον ελληνικό τελικό – Δείτε όλα τα τραγούδια
- Ελβετία: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 15χρονης Αλίκης, της Ελληνίδας, που αγνοούνταν στο Κραν Μοντανά
- ΕΕ: Ο σεβασμός της βούλησης του λαού της Βενεζουέλας ο μόνος τρόπος για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα
- Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες- Τι αποφάσισαν στη συνέλευση στα Μάλγαρα- «48ωρο κλείσιμο δρόμων σε κομβικά σημεία σε όλη τη χώρα»
- Έτρεχε στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης με 304 χιλιόμετρα την ώρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok
- Πάτρα: Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ο 30χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε νυχτερινό κέντρο – «Εξαφανίστηκε» το οπτικό υλικό από τις κάμερες
- Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης μετά από βαρύ έμφραγμα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook