Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: «Δεν με πιέζει για το πότε θα δει εγγονάκι, με ξέρει…» (βίντεο)
«Γνωρίζουμε τους ανθρώπους που έχουμε απέναντί μας και τους μιλάμε ανάλογα με τον χαρακτήρα τους», επισήμανε η τραγουδίστρια
Ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά, έκαναν από κοινού δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», την Τρίτη 18 Νοεμβρίου.
«Ο πατέρας μου δεν με πιέζει για το πότε θα δει εγγονάκι. Με ξέρει καλύτερα από αυτό. Γνωρίζουμε τους ανθρώπους που έχουμε απέναντί μας και τους μιλάμε ανάλογα με τον χαρακτήρα τους», είπε η Κόνι Μεταξά.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, η Κόνι Μεταξά ανέφερε ότι είναι σημαντικό να έχει βρει ο ενδιαφερόμενος καλλιτέχνης ένα τραγούδι που να του ταιριάζει για να βρεθεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού. Το ζητούμενο, πρόσθεσε, δεν είναι να κερδίσει δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή του. «Το θέμα είναι να βρεις ένα τραγούδι που θα σου ταιριάζει, θα σου αρέσει και να μπορείς να το υποστηρίξεις. Όχι απλά να πας Eurovision για να γίνεις διάσημος. Δεν το προσπάθησα φέτος, εγώ δεν γράφω τραγούδια», σχολίασε.
Δείτε το βίντεο
Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Πανταζής είπε σχετικά με την επαγγελματική πορεία της κόρης του: «Η Κόνι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, και σόου και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνει πολύ καλό λαϊκό-ποπ πρόγραμμα. Δεν δείχνει να ακούει τις συμβουλές μου, αλλά στο τέλος τις κάνει έργο κι είμαι ευχαριστημένος».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook