Γκάια Μερκούρη: “Με τον ψυχολόγο το κύριο θέμα συζήτησης είναι κάθε φορά η μαμά μου” (βίντεο)
«Είμαστε δύο πολύ περίεργες γυναίκες, οι οποίες είναι πολύ ίδιες επίσης, οπότε αυτό έχει μια κόντρα».
Καλεσμένη στο MadWalk TV του MAD TV βρέθηκε η Γκάια Μερκούρη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με την μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη αλλά και τα κοινά τους χαρακτηριστικά.
«Με τη μουσική είχα πάντα τεράστια σύνδεση. Έκανα και τα μιούζικαλ στο σχολείο, έκανα και φωνητική, μου άρεσε να τραγουδάω αλλά δεν ήξερα πώς μπορώ να δείξω το μουσικό μου κομμάτι στον κόσμο. Μετά ακούμπησα μια κονσόλα και το κατάλαβα, παίζω ως dj. Η μαμά μου, μπορεί να μου το ξύπνησε κιόλας. πριν καν αρχίσω να μιλάω, οριακά, παίζει να μου έλεγε: Πάμε προς τα εκεί», είπε αρχικά η Γκάια Μερκούρη.
Στη συνέχεια η Γκάια Μερκούρη εξομολογήθηκε: «Με την μαμά ήμουν πολύ κολλητή τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής μου. Μετά έβγαλα φωνή, άρχισα να έχω άποψη, να λέω ‘όχι’. Τώρα η ισορροπία επανέρχεται σταδιακά. Είμαστε δύο πολύ περίεργες γυναίκες, οι οποίες είναι πολύ ίδιες επίσης, οπότε αυτό έχει μια κόντρα.
Νομίζω ότι όλες οι μαμάδες και οι κόρες έχουν την κόντρα τους, είναι λογικό και νομίζω ότι βοηθάει. Με τον ψυχολόγο, το κύριο θέμα συζήτησης είναι κάθε φορά η μαμά, επειδή είναι σίγουρα μια σχέση που με ενδιαφέρει να τη χτίσω και να την κάνω πιο υγιή, σίγουρα. Τα μπόνους που έρχονται μετά από αυτό είναι πάρα πολλά».
Ακόμη , η Γκάια Μερκούρη αποκάλυψε για την μαμά της: «Έχει αγωνία με εμένα τόσο έντονα, γιατί με την Ηλέκτρα δεν ήταν τόσο έντονα όπως με εμένα, που φοβάται, επειδή βλέπει τελείως τον εαυτό της σε εμένα. Αντιδραστική, θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου, ‘Το έχω, αφήστε με’ και η μάνα προφανώς θα φοβηθεί αλλά νομίζω ότι φοβάται κυρίως επειδή βλέπει τον εαυτό της. Αλλά αυτό θα έπρεπε να την ηρεμεί νομίζω».
Ολες οι Ειδήσεις
- Έντι Γαβριηλίδης: «Το φόρεμα που φόρεσε η Lady Gaga πουλήθηκε για ένα αστρονομικό ποσό και έτσι ξεκίνησα την εταιρεία μου» (βίντεο)
- Το πρώτο επίσημο μήνυμα της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Αξιόπιστος σύμμαχος και ζωτικός εταίρος η Ελλάδα» (βίντεο)
- Η νέα μελέτη του Προκόπη Παυλοπούλου για τα όρια της επέκτασης της Τεχνητής Νοημοσύνης στην απονομή της Δικαιοσύνης
- Επίθεση της Κινεζικής πρεσβείας στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για το λιμάνι του Πειραιά
- Πάτρα: Συνελήφθη ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης σε προαύλιο σχολείου
- Γκάια Μερκούρη: “Με τον ψυχολόγο το κύριο θέμα συζήτησης είναι κάθε φορά η μαμά μου” (βίντεο)
- Η Κατερίνα Καινούργιου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή , λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς
- Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν κλείστηκα σε κάποια κλινική κάνοντας πλαστικές» – Η αποκάλυψη για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook