Η Κατερίνα Καινούργιου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή , λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς
Το ζευγάρι περνά την πιο ευτυχισμένη περίοδο
Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής επισημοποίησαν τη σχέση τους, που μετρά περίπου 1,5 χρόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης την προηγούμενη εβδομάδα σε συμβολαιογράφο στο Κολωνάκι.
Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους αποφάσισαν να επισφραγίσουν με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά τους, ενώ αναμένεται στο μέλλον -και μετά τη γέννηση της κορούλας τους- να κάνουν θρησκευτικό γάμο.
Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής επισημοποίησαν τη σχέση τους, που μετρά περίπου 1,5 χρόνο.
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους, που θα έρθει στη ζωή σε λίγους μήνες.
Η αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης
Στα τέλη Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις απόψεις του για τον θεσμό του γάμου, είχε αναφέρει πως βρίσκεται σε διαδικασία για να προχωρήσει με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή σε σύμφωνο συμβίωσης.
«Κι εγώ τώρα σε διαδικασία για σύμφωνο συμβίωσης είμαι και το ψάχνεις γιατί είναι πάρα πολλοί οι λόγοι. Γιατί οτιδήποτε και να σου συμβεί, μετά τον πρώτο λόγο τον έχουν οι γονείς σου.
Σκέψου τώρα να είσαι με τον άνθρωπό σου, να έχεις ένα παιδί, και να πρέπει να πάρει μια απόφαση… Όχι», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις ένοπλες επιθέσεις – «Ήταν πάντα οξύθυμος, μου φώναζε και μου τραβούσε τα μαλλιά», λέει η κόρη του (βίντεο)
- Ο καιρός της Πρωτομαγιάς: Βουτιά της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς, σφοδροί άνεμοι και βροχές – «Προετοιμαστείτε για ενδεχόμενο απαγορευτικού»
- Ο Νίκος Φαραντούρης στο ΠΑΣΟΚ: «Ενώνω τη φωνή μου για διαφάνεια και πολιτική αλλαγή»
- Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι: «Τον γνώριζα από την ημέρα που γεννήθηκε», λέει ο γιατρός του
- ΠΑΣΟΚ – Πρόταση για τετραήμερη εργασία -Ανδρουλάκης: «Μείωση των ωρών, χωρίς μείωση μισθού -Προτεραιότητα η νέα γενιά»
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15% το ΠΑΣΟΚ, κέρδη για Τσίπρα, πέφτει η Καρυστιανού
- Europol: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επενδυτικής απάτης με έδρα τα Τίρανα με λεία ανω των 50 εκατ. ευρώ – Σε όλη την Ευρώπη τα θύματα και στην Ελλάδα – Φωτογραφίες
- Γεωργιάδης για ειδικευόμενη που κατήγγειλε πως εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες: «Καμία υπερεργασία, είδε 19 παιδιά» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook