Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν κλείστηκα σε κάποια κλινική κάνοντας πλαστικές» – Η αποκάλυψη για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση (βίντεο)
«Μου έκαναν εντύπωση τα σχόλια γιατί δεν κρύφτηκα καθόλου», είπε η παρουσιάστρια.
Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και απάντησε για πρώτη φορά στα σχόλια που δέχτηκε στην αρχή της σεζόν για την εξωτερική εμφάνισή της.
Μου έκαναν εντύπωση γιατί δεν κρύφτηκα καθόλου (τα σχόλια για την εξωτερική εμφάνιση). Θέλω να πω ότι όλο το καλοκαίρι στα social media ήμουνα πάρα πολύ ανοιχτή, συζητούσα και για αυτό που μου συνέβαινε και την προσπάθεια που έκανα εν πάση περίπτωση. Οπότε δεν περίμενα να υπάρχει αυτή η έκπληξη. Προφανώς και δεν κλείστηκα σε κάποια κλινική κάνοντας πλαστικές. Ήμουνα με τα παιδιά μου και έκανα διακοπές. Παρόλα αυτά, μετά από αυτά τα σχόλια, σκέφτηκα μήπως θα έπρεπε να το κάνω. Ε, αστειεύομαι.
Με αυτή τη μέθοδο έχω καταφέρει πολύ σημαντική απώλεια μετά τις εγκυμοσύνες μου. Είναι ένα πλαίσιο που γίνεται κάτω από ιατρική επίβλεψη, οπότε εγώ νιώθω ασφαλής γιατί είμαι πολύ φοβητσιάρα. Και ένιωσα την ανάγκη να το κάνω γιατί άκουγα πάρα πολλές μπούρδες. Ε, μιλούσανε για μεθόδους που ποτέ δεν θα σκεφτόμουνα να ακολουθήσω, γιατί φοβάμαι. Γιατί εκεί είχανε γίνει και κάποια διαφημιστικά που πουλούσαν προϊόντα με το δικό μου όνομα. Δήθεν συνεντεύξεις μου ψεύτικες. Είμαι ένας άνθρωπος που αυτή τη μάχη την έχει δώσει πολλές φορές στη ζωή του και τη δίνω ακόμα» αποκάλυψε για την απώλεια των κιλών της.
«Είμαι ένας άνθρωπος που βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Ότι αντιμετωπίζω τη ζωή αισιόδοξα, ότι προστατεύω τα κομμάτια που αισθάνομαι ότι οφείλω να προστατεύσω γιατί έχω δύο ανήλικα παιδιά. Δεν θα φτάσει έξω από εκεί που θέλω εγώ τίποτα από την προσωπική μου ζωή» αποκάλυψε επίσης η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Δεν θα πήγαινα καλεσμένη στον Λιάγκα»
«Δεν νομίζω να πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή του Λιάγκα. Ο Γιώργος έτσι έχει έναν τρόπο να παίρνει συνεντεύξεις που δεν με κάνει να αισθάνομαι πολύ άνετα. Αισθάνομαι δηλαδή ότι θα πιεστώ. Οπότε δεν νομίζω ότι θα το επέλεγα. Ποτέ δεν ξέρεις, δεν με έχει καλέσει βέβαια» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.
«Θεωρώ ότι, όταν δεν είσαι τίμιος απέναντι σε έναν άνθρωπο, αυτό κάπως πρέπει να αποτυπώνεται. Σε δικαιώνει η ζωή. Πιστεύω πως δεν θα συγχωρούσα την απιστία, αλλά τι να σου πω. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει ποτέ η ζωή. Το θεωρώ εξαπάτηση» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις ένοπλες επιθέσεις – «Ήταν πάντα οξύθυμος, μου φώναζε και μου τραβούσε τα μαλλιά», λέει η κόρη του (βίντεο)
- Ο καιρός της Πρωτομαγιάς: Βουτιά της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς, σφοδροί άνεμοι και βροχές – «Προετοιμαστείτε για ενδεχόμενο απαγορευτικού»
- Ο Νίκος Φαραντούρης στο ΠΑΣΟΚ: «Ενώνω τη φωνή μου για διαφάνεια και πολιτική αλλαγή»
- Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι: «Τον γνώριζα από την ημέρα που γεννήθηκε», λέει ο γιατρός του
- ΠΑΣΟΚ – Πρόταση για τετραήμερη εργασία -Ανδρουλάκης: «Μείωση των ωρών, χωρίς μείωση μισθού -Προτεραιότητα η νέα γενιά»
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15% το ΠΑΣΟΚ, κέρδη για Τσίπρα, πέφτει η Καρυστιανού
- Europol: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επενδυτικής απάτης με έδρα τα Τίρανα με λεία ανω των 50 εκατ. ευρώ – Σε όλη την Ευρώπη τα θύματα και στην Ελλάδα – Φωτογραφίες
- Γεωργιάδης για ειδικευόμενη που κατήγγειλε πως εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες: «Καμία υπερεργασία, είδε 19 παιδιά» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook