Snik: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – Έγκυος η σύντροφός του, Μάρτα (Φωτογραφίες& Βίντεο)
Η πρώτη ανάρτηση με τον υπέρηχο μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου
O γνωστός τράπερ, Snik, είναι πανευτυχής καθώς η σύντροφος του Μάρτα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.
Το χαρμόσυνο νέο αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Μπάκα
«Ήμουν σπίτι μου στην Αθήνα. Γράφουμε δίσκο. Όλα όμορφα. Καιρό έχω να σας δω, με ξεχάσατε. Δεν με κάλεσαν στα Mad, δεν θα πάω…Δεν ακούω όσους λένε και δεν παρατηρώ τα social media, ούτε διαβάζω πολύ. Δεν είχα πάει στο Ντουμπάι, κάποιο λάθος έγινε. Παραπληροφόρηση. Στο Νουμπάι πάω διακοπές, μου αρέσει, έχει καλό καιρό, παίρνουμε λίγο χρωματάκι, αλλά η βάση μας είναι εδώ», είπε αρχικά ο Snik.
Στη συνέχεια ο Snik αποκάλυψε πως σύντομα θα γίνει πατέρας λέγοντας: «Θα αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς μου. Θα το δείτε το φύλο. Να ευχηθείς με έναν πόνο».
Το απόγευμα ο Snik δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφίες από τον υπέρηχο του μωρού αλλά και μία τρυφερή πόζα αγκαλιά με τη σύντροφό του, Marta Aharonian. Παράλληλα ως λεζάντα της ανάρτησής του έβαλε δύο μπιμπερό!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Λίγο αργότερα και η σύντροφος του μοιράστηκε φωτογραφίες της που δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της και το πρόβλημα υγείας
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεθώνης – Σε επιφυλακή οι Αρχές – Τι λένε οι σεισμολόγοι
- Έξαλλος ο Τραμπ με τον Νετανιάχου: «Δεν έχει γ@@@@@νη κρίση» – «Του το έδωσα να το καταλάβει» – «Η συμφωνία με το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει»
- Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή εξόρμηση – Δείτε τις φωτογραφίες
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Κάβουρα: «Ένα ζευγάρι πρέπει να δημιουργεί π@ρνο μαζί» – Απάντησε σε σεξουαλικές ερωτήσεις του Λάγιου και τον …κόμπλαρε! (Βίντεο)
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook