Λύγισε ο Stef on air στην αγκαλιά της Μαλέσκου: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές στιγμές μου» (βίντεο)
«Με ρώτησαν πόσα χρήματα θέλω για να κλείσω το στόμα μου», είπε
Ο Στέφανος Παπαδόπουλος, γνωστός με το καλλιτεχνικό του «Στεφ» μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Ραντεβού το ΣΚ» για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Γιώργου Μαζωνάκη για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους πέρυσι στο νυχτερινό κέντρο και για τις ασελγείς προτάσεις που δέχτηκε από εκείνον.
«Όταν βλέπω τον Γιώργο Μαζωνάκη μου έρχονται αναμνήσεις από αυτά που βίωσα. Θέλω να έρθει μπροστά μου να μου πει ότι είμαι ψεύτης», εξομολογήθηκε ο Stef, φανερά φορτισμένος, ενώ περιέγραφε το πώς άλλαξε η συμπεριφορά απέναντί του και η απόσταση που δημιουργήθηκε γύρω του όταν είπε στους συναδέλφους του ότι θέλει να κάνει καταγγελία.
Stef – Η στιγμή που λύγισε στον αέρα του «Ραντεβού το ΣΚ»
«Εκείνο το χρονικό διάστημα είχα πει ότι θα μιλήσω και μαθεύτηκε. Με απομάκρυναν. Τρόμαξα λίγο. Οι γονείς μου δεν ήξεραν τίποτα», πρόσθεσε, ξεσπώντας σε δάκρυα , όταν ρωτήθηκε πως αντέδρασε η μητέρα του όταν το έμαθε…
Η συγκίνηση ήταν τόσο έντονη που η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου σηκώθηκε από τη θέση της για να τον αγκαλιάσει, προσπαθώντας να τον στηρίξει και να συνέλθει
Ο Stef αναφέρθηκε επίσης και στις πιέσεις που δέχτηκε όταν εκμυστηρεύτηκε ότι θα μιλήσει : «Μου είχαν ξαναπεί “Πρόσεχε τι λες, γιατί ο Γιώργος δεν θα σε ξαναφήσει να δουλέψεις”». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ποια θα είναι ηθική δικαίωση για εκείνον: «Για μένα ηθική δικαίωση είναι κανένα παιδί να μη χρειαστεί να περάσει από κάποιο κρεβάτι, για να διεκδικήσει τα όνειρά του».
«Έχω διαβάσει ότι με έβαλαν να κάνω την καταγγελία και είναι πολύ προσβλητικό και είναι σαν να μου λένε ότι δεν έχω προσωπικότητα. Αν ήθελα τα χρήματα, θα δεχόμουν αυτά που μου πρόσφεραν για να μη μιλήσω. Δεν ήταν κάποιο συγκεκριμένο ποσό. Με ρώτησαν πόσα θέλω για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Μου είπαν να ξεκινήσω και να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Περιμένω ο κόσμος να μην κρίνει όταν δεν γνωρίζει και να μην τοποθετούνται. Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές στιγμές μου», είπε κλείνοντας.
«Δεν θέλω να τα βρω εξωδικαστικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη»
«Οι χειρονομίες του Γιώργου Μαζωνάκη με έκαναν να αισθανθώ άβολα»
Ολες οι Ειδήσεις
- «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» και στην Ευρώπη: Ταξιδεύουμε σε Ζυρίχη, Λονδίνο και Μόναχο – Τρέϊλερ
- Σάκης Ρουβάς: Στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο σπίτι του
- Λύγισε ο Stef on air στην αγκαλιά της Μαλέσκου: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές στιγμές μου» (βίντεο)
- Τσιάρας για αγρότες:Έχει ήδη ικανοποιηθεί το 74% των αιτημάτων – Τα μπλόκα και τα πείσματα δεν ωφελούν ούτε τους αγρότες ούτε την κοινωνία (βίντεο)
- Μαθητές – «βαποράκια» διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη μέσα σε σχολείο στα βόρεια προάστια – Συνελήφθησαν 12 άτομα
- Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις – Ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο για να περάσουν οι εκδρομείς των Χριστουγέννων
- Κρήτη: «Τον αγαπούσαν όλοι» – Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου αγνοουμένου γιατρού – Σε απόγνωση οι γονείς του (βίντεο)
- Τιμολόγια ΕΥΔΑΠ: Αυξήσεις στα πάγια τέλη εισηγείται η διοίκηση της εταιρείας – Εξαιρούνται οι ευάλωτες ομάδες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook