Ο μικρός Πάρης το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της.

Η Ιωάννα Τούνη λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, έκανε τον απολογισμό της δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον γιο της, Πάρη που ξεχώρισε για να αποχαιρετίσει τη φετινή χρόνια.

Πρόκειται για δύο στιγμιότυπα από την παραλία με την γνωστή influencer να ποζάρει σε χαλαρές στιγμές βγάζοντας selfie με τον γιο της.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια η ζωή της Ιωάννας Τούνη έχει αλλάξει ριζικά. Ο ερχομός τους γιου της και ο χωρισμός της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έφεραν αλλαγές στην καθημερινότητά της, με την ίδια να επιστρέφει μόνιμα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα να βρίσκεται στα δικαστήρια για την υπόθεση Revenge porn.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις