Είναι άτυχος γιατί έχει εμένα πατέρα, είπε συγκινημένος.

Μια έκπληξη είχαν ετοιμάσει σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή την εμφάνιση του Χάρη Βαρθακούρη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του καλλιτέχνη, έπαιξε ένα μικρό βίντεο με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, ο οποίος μίλησε για τον γιο του αλλά και την εγγονή του .

Ο Γιάννης Πάριος δεν έκρυψε τη συγκίνηση του μιλώντας τόσο για το ταλέντο που έχει ο γιος του όσο και για την διάθεση της μικρής του εγγονής να ακολουθήσει, επίσης, το επάγγελμα του.

«Σαν πατέρας είμαι “κορόιδο”, με την καλή έννοια όμως. Αγαπάω τα παιδιά μου, όπως τα αγαπάει κάθε πατέρας. Τα λατρεύω, μάλλον. Ο Χάρης είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής, αλλά είναι άτυχος. Έχει πατέρα τον Πάριο, δυστυχώς», παραδέχτηκε αρχικά ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Γιατί θα αρχίσουν να λένε “εντάξει, σαν τον Πάριο δεν είναι”. Είναι, όμως, καλύτερος, σας το λέω εγώ. Χαίρομαι γιατί βλέπω τον γιο μου να με φέρνει κάποια χρόνια πίσω, τότε που τραγουδούσαμε οι δυο μας το “Πιο καλή η μοναξιά” και ήταν στην ηλικία της εγγονής μου».

«Μια συμβουλή θέλω μόνο να πω και στους τέσσερις. Να μοιάσουν των παππούδων τους. Και οι εγγονές και οι γιοι μου. Είδες τι κάνει το DNA, ε; Έβγαλε και άλλη» συμπλήρωσε, φορτισμένος συναισθηματικά, ο Γιάννης Πάριος.

Δείτε το απόσπασμα με τον Γιάννη Πάριο μετά το 03:43

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook