Τζένη Γεωργιάδη: Ακούστε το «Γεια Μας» που «κόπηκε» στον εθνικό τελικό της Eurovision 2026 αλλά σαρώνει στα social media (βίντεο)
Το «Γεια Μας» της Τζένης Γεωργιάδη μπορεί να κόπηκε από τον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, όμως έγινε viral στα social media και κερδίζει την αγάπη του κοινού.
Μπορεί η Τζένη Γεωργιάδη να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού βρέθηκε εκτός των 28 του «Sing For Greece 2026», που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής, ώστε να βγει ο τελικός εκπρόσωπος για την Eurovision 2026, παρόλα αυτά η ανάρτηση του υποψήφιου τραγουδιού της με τίτλο «Γεια Μας» στα social media, σάρωσε στις εντυπώσεις και στην αγάπη του κόσμου.
Το «Γεια Μας», που κατάθεσε στην ΕΡΤ, η δισκογραφημένη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια, με τραγούδια με σπουδαίες υπογραφές, όπως ο Στέφανος Κορκολής, ο Βασίλης Δήμας, ο Απών, ο Θοδωρής Μαραντίνης, οι Orirama και άλλοι, «μυρίζει» Ελλάδα, από το πρώτο κιόλας άκουσμά του.
Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της τραγουδίστριας και της ομάδας της, να στείλουν ένα τραγούδι, καθόλα ελληνικό, σε στίχους και μουσική, που αναδείξει την Ελλάδα και την κουλτούρα της, σε όλο τον κόσμο.
Σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη, το «Γεια Μας» σε συνεπαίρνει και σε «χορεύει» από το πρώτο κιόλας άκουσμά του. Πρόκειται για το τέλειο μουσικό πάντρεμα, του νησιώτικου ρυθμού, με πιο ποπ αλλά και λαϊκούς τόνους, που με την μοντέρνα ενορχήστρωσή του, και την ερμηνεία της Τζένης Γεωργιάδη, που κατάγεται από την Τήνο, υμνεί τα νησιά μας, και την Ελλάδα γενικότερα.
Το βράδυ της Κυριακής, και λίγο μετά την λήξη του διαγωνισμού, η Τζένη Γεωργιάδη, μοιράστηκε στα social media ένα μικρό δείγμα από το «Γεια Μας», που θα κυκλοφορήσει σύντομα και με βιντεοκλίπ, με τον κόσμο, τόσο σε Facebook, Instagram και Tik Tok, να το «αγκαλιάζει», και να εκφράζει την αγάπη του για αυτό, τις αντιδράσεις του, τις ενστάσεις του, αλλά και την αγανάκτησή του, που ένα τόσο ελληνικό τραγούδι, δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό!
«Μπορεί να μην πέρασε στην Εurovision αλλά το ταξίδι του, δεν τελειώνει εδώ! Ακούστε το!», ήταν το σχόλιο της Τζένης Γεωργιάδη!
Ολες οι Ειδήσεις
- Στάρμερ, Μακρόν και Ζελένσκι συμφώνησαν για ανάπτυξη δυνάμεων στην Ουκρανία σε περίπτωση ειρηνευτικής συμφωνίας
- Μητσοτάκης στη Συμμαχία των Προθύμων: Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία
- Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη
- Μεσσηνία: Ιερέας έριξε το σταυρό στη θάλασσα με καλάμι ψαρέματος – Βίντεο
- Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος για το θάνατου του 17χρονου – Συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου
- Γιάννης Σμαραγδής για “Καποδίστρια”: “Χρωστάμε περίπου 800.000 ευρώ, αλλά ελπίζω ότι θα τακτοποιηθεί” (βίντεο)
- Θρήνος για τον θάνατο του 17χρονου στις Σέρρες: Ομολόγησε ο 16χρονος – «Τον χτύπησα γιατί έστειλε μήνυμα στην κοπέλα μου και νευρίασα »
- Τραγωδία για ζευγάρι από την Κεφαλονιά που έκανε διακοπές στον Παναμά: Νεκρή η γυναίκα – Σε εντατική στο Παρίσι ο σύζυγος – Θρίλερ για το πώς νόσησαν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook