Γιάννης Βογιατζής για τα 100ά γενέθλιά του: “Δεν έχω πίεση, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν έχω ένοχη συνείδηση”
Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία του στον χώρο, αλλά και για το πέρασμα του χρόνου.
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή.
Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία του στον χώρο, αλλά και για το πέρασμα του χρόνου.
«Τη δουλειά δεν την παίρνω σαν δουλειά, αλλά σαν χαρά. Αν δεν αισθάνεσαι έτσι, πρέπει να φεύγεις και να μην κοιτάς πίσω σου», είπε αρχικά ο Γιάννης Βογιατζής.
«Έχω ενέργεια για ζωή γιατί είναι η αντίδρασή μου στο πέρασμα του χρόνου. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι ότι περνάει ο χρόνος, γιατί αν το σκέφτομαι, θα σμικρυνθεί. Δεν έχω πίεση, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν έχω ένοχη συνείδηση. Δεν έκανα ποτέ παρέα με ανθρώπους καρφιά», πρόσθεσε ο Γιάννης Βογιατζής.
«Τα σήριαλ και όλα αυτά, δεν τα παρακολουθώ γιατί μου θυμίζουν τους πρώτους αγώνες που κάνει ένας υποψήφιος ηθοποιός. Αν κάποιον ηθοποιό τον αντιπαθούσα, δεν θα το έδειχνα πάνω στη δουλειά, αρκεί να γινόταν η δουλειά σωστά», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Βογιατζής.
«Προσπαθώ να μην νιώθω την ηλικία μου γιατί στεναχωριέμαι για πράγματα που έκανα και δεν με τιμούσαν», κατέληξε ο Γιάννης Βογιατζής.
Ο Γιάννης Βογιατζής γεννήθηκε το 1926 στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο και στη συνέχεια συμμετείχε σε πολλές ελληνικές ταινίες, κυρίως κατά τις δεκαετίες του 1950 και 1960, συχνά σε ρόλους δευτερεύοντες αλλά χαρακτηριστικούς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Στάρμερ, Μακρόν και Ζελένσκι συμφώνησαν για ανάπτυξη δυνάμεων στην Ουκρανία σε περίπτωση ειρηνευτικής συμφωνίας
- Μητσοτάκης στη Συμμαχία των Προθύμων: Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία
- Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη
- Μεσσηνία: Ιερέας έριξε το σταυρό στη θάλασσα με καλάμι ψαρέματος – Βίντεο
- Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος για το θάνατου του 17χρονου – Συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου
- Γιάννης Σμαραγδής για “Καποδίστρια”: “Χρωστάμε περίπου 800.000 ευρώ, αλλά ελπίζω ότι θα τακτοποιηθεί” (βίντεο)
- Θρήνος για τον θάνατο του 17χρονου στις Σέρρες: Ομολόγησε ο 16χρονος – «Τον χτύπησα γιατί έστειλε μήνυμα στην κοπέλα μου και νευρίασα »
- Τραγωδία για ζευγάρι από την Κεφαλονιά που έκανε διακοπές στον Παναμά: Νεκρή η γυναίκα – Σε εντατική στο Παρίσι ο σύζυγος – Θρίλερ για το πώς νόσησαν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook