Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντηση στις αρνητικές κριτικές για την εκπομπή στην ΕΡΤ για την Eurovision (βίντεο)

Η παρουσιάστρια μίλησε και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τους ημιτελικούς και τον ελληνικό τελικό της Eurovision
Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με την παρουσίαση των 28 φιναλίστ που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2026 στην εκπομπή «Sing for Greece 2026 – Ο δρόμος για τον Τελικό» απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.
Η παρουσιάστρια δήλωσε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» την Κυριακή 11 Ιανουαρίου πως δεν την ενοχλεί η αρνητική κριτική, τονίζοντας πως η ίδια και όλη η ομάδα πίσω από το πρότζεκτ έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.
Η Μπέττυ Μαγγίρα, συγκεκριμένα, είπε: «Δεν με ενοχλεί τίποτα πια. Για την παρουσίαση δεν είπε κανείς τίποτα».
Στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο δεν ακούστηκαν ολόκληρα τα τραγούδια των φιναλίστ: «Ακούστηκαν 15 δεύτερα από κάθε τραγούδι. Αυτό ήταν επιλογή της ΕΡΤ. Απ’ ό,τι ξέρω θα ακολουθήσει εκπομπή που θα ακουστούν όλα τα τραγούδια και θα έχει το καθένα ένα κλιπ», δήλωσε.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει τους ημιτελικούς και τον ελληνικό τελικό, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω ακόμα αν θα βρίσκομαι και στους ημιτελικούς και στον ελληνικό τελικό. Έχω ξαναπαρουσιάσει τη Eurovision, τον ελληνικό τελικό και βεβαίως θα ήθελα».
Τέλος, στη δήλωση που έκανε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για τα αγγλικά που ακούστηκαν στην εκπομπή, απάντησε: «Δεν ξέρω η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αν αναφέρθηκε στα δικά μου αγγλικά ή των παιδιών, δεν ξέρω. Εμείς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».
Η Μπέττυ Μαγγίρα μαγεύει με τις εμφανίσεις της στην «Medusa», οι οποίες συνδυάζουν χορό, τραγούδι και σάτιρα μαζί με τις Νικολέττα Καρρά και την Σοφία Κουρτίδου.
« Έχουμε ξεκινήσει, έχουμε κάνει κάποιες παραστάσεις και συνεχίζουμε. Βλέπετε αυτό που δεν μπορείτε να δείτε στην τηλεόραση. Δηλαδή τραγούδι, χορό, λίγο σάτιρα…» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.
Όσον αφορά στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελένης Τσολάκης στον ANT1, η ίδια απάντησε: «Είναι πάρα πολύ στενάχωρο να σταματάνε στη μέση της σεζόν εκπομπές. Κανάλια είναι, αποφάσεις παίρνουν, εκπομπές γίνονται, άλλες συνεχίζουν, άλλες δεν συνεχίζουν. Ο κόσμος βλέπει, κρίνει. Από ‘κει και πέρα εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις